Dani otvorenih vrata za projekt izgradnje dionice autoceste Konjic – tunel Prenj – Mostar

JP Autoceste FBiH d.o.o. u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), kao vodećim kreditorom projekta, organizira “Dane otvorenih vrata” za projekt izgradnje dionice autoceste Konjic (Ovčari) – tunel Prenj – Mostar sjever.

Dani otvorenih vrata održat će se u razdoblju od 5. do 7. lipnja u terminima od 9:00 do 17:00 sati, i to 5. lipnja u općinskoj dvorani u Konjicu, 6. lipnja u općinskoj dvorani u Jablanici i 7. lipnja u JU Kulturni Centar Mostar sjever u Mostaru, priopćeno je iz Autocesta FBiH.

Tom prigodom predstavnici Autocesta FBiH, EBRD-a, nositelja izrade studije utjecaja na okoliš i društvo i projektanata autoceste, zainteresirane će informirati o svim tehničkim elementima autoceste i rezultatima studije utjecaja projekta na okoliš i društvo.

Cilj nam je da projekt izgradnje dionice autoceste Konjic (Ovčari) – tunel Prenj – Mostar sjever približimo građanima navedenih općina, ali i svim drugim zainteresiranim pojedincima i organizacijama. Također, ovim putem želimo podsjetiti sve zainteresirane strane da je cjelokupan sadržaj studije utjecaja na okoliš i društvo javno dostupan na lokalnom i engleskom jeziku na službenoj internetskoj stranici Autocesta FBiH, ali i u tiskanoj formi u uredima u Mostaru, Sarajevu, Konjicu i Jablanici, priopćeno je iz Autocesta FBiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.