“Dani edukacije” u Mostaru: Studentski zbor organizira brojne radionice

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru je, u okviru svoje najveće manifestacije “Dani Studentskoga zbora”, započeo s programom “Dani edukacije”.

Nakon brojnih uspješno održanih kulturnih i zabavnih sadržaja, pred nama je mjesec travanj koji će biti u znaku edukacije, poručili su iz organizacije.

“Dani edukacije” sadržavati će radionice o međunarodnoj praksi, komunikacijskim vještinama, upravljanju vremenom, samostalnoj proizvodnji vina, digitalnom marketingu, turističkim potencijalima, proizvodnji sira i vještinama timskoga rada.

“Donosimo i motivirajuće priče za sve naše studente koji ne žele živjeti u beznađu, nego se žele pokrenuti i uspjeti u struci za koju se studirajući osposobljavaju”, kazala je organizatorica Valentina Karačić.

Studentski zbor poziva sve studente da se odazovu i uključe u brojne aktivnosti koje dolaze i tako svoje slobodno vrijeme iskoriste na kreativan, učinkovit i kvalitetan način.

Podsjećamo, “Dani Studentskoga zbora” najveća je manifestacija studenata mostarskoga Sveučilišta, a sadrži niz besplatnih kulturnih, zabavnih, športskih i edukativnih sadržaja za sve posjetitelje, napose studente.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.