Crnov: U Šerifu sam dočekan kao da sam stotinu godina njihov član

Ivan Crnov je u Moldaviji već više od tjedan dana, no krajem ovog tjedna i službeno je potpisao ugovor s višestrukim prvakom te zemlje, Šerifom iz Tiraspola.

‘Prvi dojmovi su fantastični!’, poručuje za Bljesak.info ovaj nogometaš koji je posljednje dvije sezone bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač mostarskog Zrinjskog.

‘Dočekali su me kao da sam stotinu godina njihov član. Svi u klubu su maksimalno ljubazni, od direktora do čistačica’, dodao je Crnov.

Tiraspol je drugi najveći grad u malenoj istočnoeuropskoj državi. Iako je Moldavija prema nekim izvorima najsiromašnija država u Europi, to se za Šerif ne bi dalo zaključiti.

‘Grad, moram priznati, nije lijep, ali je sportski kompleks Šerifa neopisiv riječima. Prekrasan je, moderan i stvarno se primijeti da je klub savršeno organiziran’.

Crnov će pomoć u procesu prilagodbe imati u Mateu Sušiću i Ameru Dupovcu s kojima se već susreo i zajedno ručao. Ipak, tamo više nema dosadašnjeg trenera Zorana Zekića koji je dobio otkaz.

‘To meni ne mijenja situaciju. Ljudi iz kluba su me željeli već u zimu i nisam bio isključiva želja dosadašnjeg trenera’.

Ivan Crnov potpisao je za Šerif trogodišnji ugovor, a došao je kao slobodan igrač. Činjenica da ga je Zrinjski izgubio bez odštete možda je i razočarala ljude iz kluba, pa je rastanak bio pomalo hladan.

‘Moram priznati da sam od rastanka očekivao više, iako stvarno ne mogu ništa loše reći o Zrinjskom. S predsjednikom Raspudićem sam se sreo u Istanbulu, jer je i on bio na putu, srdačno smo se pozdravili i hvala mu na riječima koje mi je uputio. Žao mi je što nisam imao priliku vidjeti nikoga drugog iz kluba, ali bez obzira na sve Zrinjski će zauzimati posebno mjesto u mojoj karijeri’, zaključio je Ivan Crnov.

(Bljesak.info)

Komentiraj: