Čović se sastao s članovima Glavnog vijeća Hrvatske zajednice Herceg – Bosne

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović danas se sastao s novoizabranim članovima Glavnog vijeća Hrvatske zajednice Herceg – Bosne.

Na sastanku koji je održan u Domu HDZ-a BiH u Mostaru razgovarano je o planu i programu djelovanja Glavnog vijeća, te su iznesene glavne strateške odrednice budućeg djelovanja, na čemu ih je Čović podržao.

Članovi Glavnog vijeća Hrvatske zajednice Herceg – Bosne zahvalili su Čoviću na susretljivosti te su ovom prilikom iskazali potporu njegovim nastojanjima pri pronalasku rješenja za spas mostarskog Aluminija, poručili su iz HDZ-a.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

 • Aluminij gubitke trpi od 2008. Redovno!
  HDZ je na vlasti bio tek od 2015.
  E sad, kad je bilo već kasno za Aluminij može se špekulirati koliko hoće
  Zar se zaboravljaju prijašnje strukture,Bradvica,platformaši?

  Čović sigurno nije jedini a ni najkrivlji za propast firme. Samo je najlakši za prosvjedovati i blatiti nekima,a 90% ovih što pišu kontra svakako su u vezi svega kontra HDZa uvijek bili,pa njih briga,kriv ik od svega od Aluminija do globalnog zatopljenja

  8
  31
 • I oni dali podrsku, i mladez dala podrsku, svi daju podrsku. Pa j… ko je ovdje lud. Po cijeli dan na portalu uhljebi iz mladezi brane dobrocinitelja a ja cijelo vrijeme mislio se se netko zeza

  18
 • Sad dežurna piskarala izvlače iz konteksta riječi koje su tuđice u našem hrvatskom jeziku,pa tim žele diskreditirati svaku rečenicu koja je argumentirano protiv njihove stranke,inače interesne skupine okupljene oko imena HDZ-e!
  To je kriminalna hobotnica i nažalost nemamo državu niti uređenje gdje bi sva ta kriminalna hobotnica odgovarala za gospodarski kriminal,sudjelovanje i pomaganje u gospodarskom kriminalu,te vele izdaju nacionalnih interesa.
  Da podsjetimo ovaj homo sapines čije ime i ne želim izgovoriti a predsjednik je stranke HDZ-e je sudjelovao 9 siječnja u Banja Luci,na obljetnici njihove takozvane rep.Srpske iz koje su Hrvati nestali.
  Pogledajte spomen ploče sela Briševa pokraj Prijedora gdje su svi pobijani civili hrvatske nacionalnosti,dakle trajno izbrisano selo…i onda ako ste tolika govna podržite taj čin gore navedenog homo sapiensa..
  Nema te ekonomije i prosperiteta zbog kojeg bi se trebalo prijeći preko tih streljanih civila.

  Ovaj cirkus koji nazivate Herceg Bosna je baš cirkus,naša HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA stvorena krvlju hrvatskih ratnika je uništena i ugašena baš zahvaljujući HDZ-u..I sada ta ista stranka vrši performans za narod,kao usuglasili su stavove unutar glavnog vijeća Herceg Bosne,a na slikama potrčkala iz HDZ-a…
  Koga vi mislite ložit izdajnici…zar mislite da smo toliko glupi.
  Molim lijepo prodajte imovinu koju ste stekli “snalazeći se”…Kad bi svaki hadezovac vratio ukradeno i to usmjerio u tvrtku ujutro bi Aluminij proradio!

  21
  2
 • čitav narod je u stanju ptsp-a zbog vašeg hdz-a. i bez obzira što će se sad prekrižiti neki svećenik ili pater j… vas

  13
  1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.