Čović s diplomatima: Primarni ciljevi BiH su članstva u EU i NATO-u – Jabuka.tv

Čović s diplomatima: Primarni ciljevi BiH su članstva u EU i NATO-u

Primarni vanjsko-politički ciljevi BiH, na kojima se neprestano i neumorno mora raditi, su članstva u EU i NATO, istaknuo je hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović na radnoj večeri s hrvatskim diplomatima, članovima diplomatskog zbora iz BiH širom Europe i svijeta.

Na večeri se razgovaralo o trenutačnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, ali i bh. diplomatsko-konzularnim predstavništvima širom svijeta u kojima djeluju, priopćeno je u četvrtak iz HDZ-a BiH.

Čović je istaknuo kako bh. diplomati moraju biti energični i raditi svoj posao te će tada biti prepoznati.

Istaknuo je kako bez obzira koliko im se vrata pojedinih institucija zatvarala, kako ih oni moraju otvarati, te da vjeruje kako mogu puno toga uraditi za građane u Bosni i Hercegovini, ističe se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Pa ppogledajte vi šake jada adezenjarskih čovićevih uguzbegova koji nas kobajagi zastupaju po svijetu. Tko je čuo izakoga izuzev kućne čeljadi? Tko je čuo za bilo kakvu akciju bilo kojega instant diplomata čovićeva novoga kova? Možete li predočiti javnosti životopise, izuzev onih stranačkih jer to ne spada u dostignuća, jer što je netko došao od zaštitara, preko vozača druga gage, pa do konzularnog predstavnika nema veze za osobnim uspjehom, njegovim intelektom ili obrazuovanošću, već ima veze samo sa pelenama koje mu mijenja njegova partija, a pelene su pune.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.