Ćorić i Vranjić uoči gostovanja u Kaknju: Čvrstim gardom tražimo nove bodove – Jabuka.tv

Ćorić i Vranjić uoči gostovanja u Kaknju: Čvrstim gardom tražimo nove bodove

Nogometaši Posušja u subotu u 15 sati gostuju kod neugodnog protivnika Rudara iz Kaknja u sklopu 19. kola 1. lige Federacije BiH.

Posušje je vodeći klub lige s 37 bodova, tri više od drugog TOŠK-a dok je Rudar na 4. mjestu s 30 bodova i sigurno nas očekuje zanimljiv susret u ovom derbiju kola koji će biti u izravnom TV prijenosu, piše Radio Posušje.

Uoči puta na utakmicu u prostorijama kluba s Mokrog Doca održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili trener Denis Ćorić i veznjak Marin Vranjić.

Prvo se nazočnima obratio trener Ćorić koji je rekao da je Rudar jedna jako dobra momčad što pokazuje i tablica, da je gledao sve tri njihove utakmice u nastavku u koji su loše ušli i da je vidio da su svi ti porazi mogli otići i na njihovu stranu. Što se tiče njegove ekipe kaže da su svi spremi, zdravi i na raspolaganju.

Nakon njega riječ je preuzeo Vranjić koji se složio da ih čeka težak susret protiv iskusne ekipe, ali naglasio je i da oni idu s čvrstim gardom da se žele nadigravati i ostvariti pozitivan rezultat.

Uslijedila su pitanja novinara, na to bi li bio zadovoljan bodom trener Ćorić odgovara da bi bilo dobro uzeti bod na ovom gostovanju, ali da se tako ne razmišlja nego se ide po pobjedu koju sigurno neće biti lako ostvariti ali da su oni pozitivni.

Što se tiče novog pojačanja Kovačevića koji je predstavljen u četvtak rekao je da se radi o jednom kvalitetnom igrači koji će pojačati konkurenciju po lijevoj strani momčadi.

Ćorić je rekao da momčad  dolazi u ritam koji želi i da vjeruje da će s boljim terenima i ljepšim vremenom pokazivati sve više od igre koje ih je krasila u prvom djelu sezone. Izrazio je zadovoljstvo odličnim debijem Bubala, ali je rekao i da se to od njega očekuje, golovi su posao napadača i da ga očekuje još boljeg u nastavku.

Prokomentirao je i izjavu predsjednika Sesara da je cilj ostanka postignut, slaže se da je cilj postignut i sve je sada bonus. On će kao trener nastaviti u svakoj utakmici tražiti tri boda pa ćemo vidjeti za koje mjesto će to biti dovoljno.

Vranjić je rekao da su problemi s ozljedom iza njega i da je spreman na igru te će se truditi biti što bolji. Pohvalio je konkurenciju u veznom redu, spomenuo je Boškovića koji ga je odlično mijenjao i završio rečenicom neka igra bolji, prenosi Radio Posušje

Za kraj je nekoliko pitanja o infrastrukturi bilo upućeno glasnogovorniku Leu Vlašiću koji je rekao da se projekt sprema i da će se koliko grad i klub zajedno mogu raditi etapa po etapa, prvo su na redu svlačionice pa natkrivanje djela tribina a onda dalje koliko se mogne financijski. Želi se za početak dobiti B kategorija stadiona no već sada uz samo par sitnica može se na njemu igrati Premijer liga.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • U Kaknju se nastavlja rasprodaja bodova. FK Rudar klub sa najboljom klupskom politikom u citavoj drzavi. Bravo Kakanjci.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.