Članovi Stožera civilne zaštite ŽZH u posjetu Ljubuškom – Jabuka.tv

Članovi Stožera civilne zaštite ŽZH u posjetu Ljubuškom

U Ljubuškom su danas boravili članovi Stožera civilne zaštite ŽZH predvođeni premijerom i zapovjednikom stožera Zdenkom Ćosićem, ravnateljem uprave CZ ŽZH Dragom Martinovićem i ministrom zdravstva Tomislavom Pejićem.

U Ljubuškom su ih dočekali potpredsjednik Vlade ŽZH i ministar financija Toni Kraljević i ministar MUP-a David Grbavac te predsjednik Crvenog križa ŽZH Viktor Grbavac zajedno s volonterima Civilne zaštite, prenosi Ljportal.com.

Obišli su Dom zdravlja Ljubuški gdje ih je ravnatelj dr. Ivan Landeka upoznao s novim načinom i organizacijom rada DZ Ljubuški.

Članovi stožera potom su obišli Policijsku upravu Ljubuški, privremeno skladište Crvenog križa Ljubuški gdje su jučer stigla dva šatora i deke koje su u pripravnosti.

Nakon toga i granični prijelaz Bijača na kojem su pripadnici OS BiH vlastitim kapacitetima izvršili postavljanje šatora, kreveta te dezinfekciju tih šatora i fizičko osiguravanje šatora do daljnjeg.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Je li se ikada oglasio sef civilne zastite Sirokog Brijega. Ili je on tu i ovi uz njega samo zbog place sve ove godine.. Zar nemaju neke aktivnosti i preporuke gradanima, upute itd. Bas jadno.. Kako se u kriznim momentima pokaze tko je za koju funkciju dobar a tko ne. Min. Zdravstva u RH sve pohvale, sef Civilne zastite Solak sve pohvale, Radoncic kao min. Sigurnosti sve pohvale, sef Granicne policije Galic odlican, ovo ostalo nula, cista nula. Politicari i one koje su oni postavili nula, sve jazavac do jazavca. Oni se o sebi bore i gledaju i u ovim teskim danima tko ce politicki profitirat. Nasi tajkuni, gazde, ratni profiteri gdje su. Sto su to oni ponudili drzavi, gradanima za spas i pomoc. Nista, gledaju da zarade i na ovom virusu i jadu ovog naroda. Zasto ne kupe specijalnu opremu, raspiratore, kreveta, i ostalo i ne ponude svoje hale, magacine, hotele na raspolaganje Stozeru C zastite i zdrastvu. Sto cekaju. Da nam se dasi Yitalija a oni drze milijune na racunima. Vadite te novce spasite narod. Ako bude naroda bice novaca. Ako nestane ovaj puk badava vam milijuni i skupi auti, jahte. Osvjestite se dok nije kasno…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.