Četiri razloga zbog kojih je zimi seks najbolji

Vremenska prognoza i te kako utječe na naš seksualni život, a znanstveno je dokazano da su šanse za seksom veće tijekom zimskih mjeseci.

Evo i zašto:

Muškarcima su žene privlačnije zimi

Jedno istraživanje napravljeno u Poljskoj došlo je do zaključka da muškarci tijekom hladnijih mjeseci žene smatraju privlačnijima nego tijekom ljetnih. Razlog je sasvim logičan – žene se zimi odijevaju slojevito, zbog čega muškarci puno bolje reagiraju na malo kože koju uspiju vidjeti. Ljeti je sve puno opuštenije i razgolićenije pa je i interes nešto manji.

Muškarci su uzbuđeniji

Još jedna promjena vezana za godišnja doba – istraživanja pokazuju da je zbog promjena u načinu spavanja i vremenskih uvjeta količina testosterona kod muškaraca najviša u prosincu. Testosteron određuje i poriv za seksom.

Svi smo depresivniji

Naša tijela tijekom mjeseci s manje sunca proizvode manje serotonina, zbog čega smo zimi puno depresivniji. Samim time, skloniji smo i traženju nekoga tko će nas učiniti sretnijim, pišu Nezavisne.

Toplina tijela je poželjna

Ako ste od onih toplokrvnih s dobrom cirkulacijom, za vas je ljetni seks pakao. Brzo se pregrijete, i to ne u dobrom smislu. Zimi nemate tih problema i zato je uživanje veće.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.