Četiri milijuna građana Srbije prijavilo se za pomoć od 100 eura

Ministar financija Srbije Siniša Mali objavio je da se ukupno četiri miliona građana Srbije prijavilo za jednokratnu novčanu pomoć od 100 eura zaključno s jučerašnjim danom, odnosno u posljednjih deset dana.

Ministar Mali je na svom Instagram nalogu napisao da će isplata početi u ponedjeljak, 25. svibnja, tako što će dnevno biti isplaćivan novac za oko pola milijuna građana Srbije, prenosi Tanjug.

Prijava za pomoć traje do 5. lipnja, podsjetio je ministar Mali.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Novac se dijeli samo punoljetnim gradjanima,naravno onima koji imaju pravo glasa na izborima koji su ubrzo.
    Nesto slicno vidjeno prije nekoliko godina u BiH od strane Lijanovica i nekih drugih

    • Ništa čudno kada od države prave zvijer koja drobi lomi laže krade..samo BOG ima moć da se zaustavi zvijer ,no nismo još uzorili za urod očigledno što drugo.?

  • ipak ih je se sjetio koliko ćemo dobiti od naših prd..a i onaj dodig je svom medicinskom osoblju osigurao po tisuću maraka oni više brinu o gradjanima nego naši izrabljivači

  • Ja mislim da se ovdje ne radi o kupovini glasova jer bi on izbore i bez toga ubjedljivo dobio. Moje pitanje je kako je moguce da Srbija nije osjetila korona krizu jer sam citao da nije bilo nekih potresa u privredi, place nisu smanjivane, cak su mirovine i socijalna davanja povecali. Pa i ovih 100 Eura nije mala stvar. Ne znam koliko ima punoljetnih gradana,ali nek ih je recimo oko 5 miliona to je ogroman novac. Moze li ovo netko trezveno objasniti?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.