Četiri medalje za HCK Široki na kupu Hrvatske u Splitu

Hrvatski cheerleading klub Široki protekloga je vikenda sudjelovao na Adriatic Cheerleading kupu Hrvatske u Splitu. Kup je održan u dvorani na Gripama. Natjecali su se u četiri discipline i u svakoj su osvojili medalju.

Zlato su osvojili u kategorijama juniori tim te juniori group stunt, srebro u freestyle pom duo Antonija Kožul i Marija Vranješ te broncu u seniori hip hop cheer duo Antonija Jozeljić i Nikolina Čolak.

Uz klubove iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, natjecao se i klub iz Crne Gore. Juniorska ekipa Širokoga Brijega svojim je akrobacijama nekoliko puta podigla publiku na noge.

”Bilo je odlično, prvenstveno mi je drago zbog timske ekipe u kojoj je debitiralo dosta novih članova, kojima je ovo prvi put da se natječu. Sami kup smo i planirali kao neku jaču generalnu probu pred državno prvenstvo. Prema sudačkim listama s kupa ćemo vidjeti što treba popraviti i kako ojačati još same koreografije za državno prvenstvo koje se 26. ožujka 2017. godine održava u Posušju”, rekla je Nikolina Čolak.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.