Britanska medicinska sestra osumnjičena za serijska ubojstva beba

Britanska medicinska sestra uhićena je zbog ubojstva osam i pokušaja ubojstva šest beba, javlja BBC.

Lucy Letby (28) uhićena je u utorak u sklopu istrage smrti 17 beba u bolnici Countess of Chester. Policija pretražuje njezin stan u Chesteru, oko 1,6 kilometara udaljen od bolnice.

Do uhićenja je došlo u sklopu dugotrajne istrage visoke stope smrtnosti beba u bolnici. Letby je 2013. u razgovoru za lokalne medije izjavila da je počela raditi u bolnici nakon što je diplomirala 2011. godine. Bolnica je odbila komentirati slučaj.

“Bila je čudna, ali činila se kao dobra osoba”

Policija je prošle godine pozvana da istraži smrt osam beba, a istraga je nakon toga proširena na smrt još devet beba. Letby se nalazi u pritvoru i još nije službeno optužena.

Njezin prijatelj Jordan Sands izjavio je za lokalne medije da je šokiran njenim uhićenjem: “Bila je čudna, ali činila se kao dobra osoba.” Njeni suradnici su izjavili da je bila predana svom poslu, a jedan ju je opisao kao “prekrasnu osobu”, prenosi Index.hr.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Jest vjernici mogu misliti kako je Bogu gledat vas. Pusti svakoga nek moli. Sta si ti bolji sram vas bilo sotone. Sve na ispovid. Gospa tu dolazi za one koji nisu upoznali Njezinoga Sina a vi branite.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.