Božićna čestitka Fadila Novalića: Božićni dani su uvijek nova prilika da učvrstimo naše običaje

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić, u svoje i u ime Vlade FBiH, uputio je čestitku katolicima u Bosni i Hercegovini povodom Božića.

Božić je blagdan pun obiteljske sreće, nade i prijateljstva. Božićni dani su uvijek i nova prilika da učvrstimo naše običaje, te da sve naše praznike slavimo zajedno, kako to baštini tradicija u našoj lijepoj domovini Bosni i Hercegovini.

Uvažavajmo međusobno sve vrijednosti koje nam donosi bogatstvo multikulturalnosti i multireligioznosti na ovim prostorima. Budimo ljubazni i strpljivi jedni prema drugima, i podrška jedni drugima. Na to nas upućuje višestoljetna tradicija, ali i obaveza da zajedno radimo i gradimo bolje uvjete mladima i budućim generacijama u našoj zemlji.

U tom duhu zajedništva, svim katoličkim vjernicima želim čestit Božić, te da ove posebne dane provedu u dobrom zdravlju i radosti, okruženi svojim najmilijima, obitelji, prijateljima i susjedima, naveo je Novalić u božićnoj čestitki, priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

(www.jabuka.tv)

15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.