Klinac zaprijetio Djed Božićnjaku jer nije dobio što je tražio

Dječak po imenu Jeremy postao je viralan na TikToku nakon što su objavljena pisma koja je poslao Djed Božićnjaku.

Nezadovoljan što prošle godine nije dobio jedan od dva poklona koje je tražio, odlučio je zaprijetiti Djedici.

Dragi Djede Božićnjak, pišem ti ovo dan nakon Božića i jako sam tužan jer sam dobio samo jedan od dva dara koje sam tražio. Pojeo si moje kolačiće, pa ću pretpostaviti da je moj nestali dar pogreška. Imaš tjedan dana da popraviš situaciju, napisao je u pismu koje mu je uputio.

Ubrzo je primio odgovor.

Dragi Jeremy, žao mi je što si razočaran svojim darovima. Tražio si dva vrlo skupa poklona, a Djed Božićnjak si ne može toliko priuštiti. Moraš biti zahvalan za ono što imaš i naučiti ne uzrujavati se zbog onoga što nemaš. Ako se nastaviš žaliti, neću imati drugog izbora nego te sljedeće godine dodati na popis zločestih. Djed Božićnjak, stajalo je u povratnom pismu.

@koko_mink Jeremy was NOT playing about his Christmas!!! #greenscreen #christmas #santa ♬ original sound – Kodi Mink

Jeremy tu nije stao pa je napisao novo pismo:

Debeljko, tvoje prijetnje me ne plaše. Igrao sam tvoju igru, a ti nisi ispunio što si trebao. Ovo nije u redu. Imaš tjedan dana i onda ćeš platiti. Jeremy. P.S. Ne znam zašto kažeš da su darovi skupi, a imaš robove vilenjake koji ih rade. Mislim da si ti jako zločest jer držiš robove.

Djed Božićnjak tada je odlučio kazniti dječaka.

Dragi Jeremy! Vrlo si zločest dječak i možeš biti sretan s onim što imaš. Razgovarao sam s tvojim roditeljima i rekao im da ti oduzmu Wii U. Sada nemaš ništa. Jednom kad naučiš biti zahvalan, možda ćeš ga dobiti natrag. Razočarao si me. Morat ćeš biti posebno dobar ove godine ako se želiš vratiti na popis dobre djece, poručio je Djed Božićnjak.

Jeremy je na to potpuno poludio.

Ne sviđa mi se što si izveo s mojim roditeljima. Sada si ti na mojoj listi zločestih. Izgledaš kao da te je jednostavno ubiti. Uživaj u keksima jer će sljedeće godine biti otrovni. Nadam se da ćeš umrijeti. Jeremy.

Video je skupio 18.8 milijuna pregleda. Mnoge je nasmijao, ali dio njih je osudio roditelje koji su dopustili da situacija ode toliko daleko.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.