Bomba iz Maksimira: Bogata ponuda za Dinamovog asa

Borna Sosa (20), mladi reprezentativac i lijevi bočni Dinama, ovog ljeta trebao bi zaigrati u Bundesligi, točnije u Stuttgartu. Oni za njega planiraju uplatiti osam milijuna eura na račun Modrih. Informacija je to koja je procurila iz Maksimirske, ali po jednoj priči sve je već dogovoreno i transfer je definiran, dok po drugoj ipak još nije sve gotovo.

Ovaj transfer “nagrada” je za Sosinu dobru igru, koju je pokazao ove sezone, a zbog koje se nametnuo u Dinamu i u mladoj reprezentaciji. Već neko vrijeme europski klubovi se zanimaju za njega, a najozbiljniji su bili Benfica i Wolfsburg, u kojoj igra Josip Brekalo, s kojim Sosa čini ubitačan tandem na lijevoj strani.

Ipak, Wolfsburgu se neće ostvariti želja da dvojac Brekalo – Sosa igraju zajedno jer će Borna put Stuttgarta. Za mladog Modrog zanimala se i Sampdoria, klub Serie A, ali ponudili su četiri milijuna eura, a Dinamo je tražio sedam. Dobro je da su ponudu odbili jer će od Stuttgarta sada dobiti još milijun više, javljaju Sportske.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.