Nezapamćen incident: Trener tijekom utakmice predpionira udario dvojicu igrača!

Na utakmici predpionira FK Drina Zvornik i FK Zenit Bijeljina desio se nezapamćen incident.

Naime, kako javlja portal Zvornicki.ba pomoćni trener gostujuće momčadi udario je dvojicu igrača domaće momčadi. Došlo je do prekida utakmice, policija je reragirala da smiri roditelje zvorničke djece prisutne na ovoj utakmici, dok je osumnjičeni pobjegao s lica mjesta.

Ostatak ekspedicije FK Zenit krenuo je braniti nasilnika nad djecom, pa su se roditelji sukobili i s njima. Policija je intervenirala i morala čuvati trenere i predstavnike Zenita od razjarenih roditelja koji su stali u obranu svoje djece.

FK Drina najoštrije je osudila sve što se desilo na njihovom stadionu i navela da nasilju nije mjesto na sportskim terenima, a ljude koji napadaju svoje sportske protivnike treba doživotno udaljiti iz sporta. Najteže im je palo to što se desilo na utakmici predpionira.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su da se dogodio incident i da policijski službenici poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju provjeravanja svih navoda prijave i nastavljaju rad na dokumentiranju ovog događaja, rekao je Miljan Bobar, glasnogovornik PU Zvornik.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.