Bogataš ponudio bogatu nagradu da mu zavedu djevojku: Želim znati je li sa mnom zbog bogatstva

Ljubav i bogatstvo, ide li to zajedno? Mnogi će tvrditi kako nema baš nikakvog razloga da jedno isključuje drugo, i poprilično je primjera oko nas koji podržavaju tu tvrdnju, no jedan bogataš želi biti sasvim siguran da njegova odabranica nije s njim zbog stanja njegova računa.

Odlučio se stoga na pragmatičan potez. Traži nekoga tko će pokušati zavesti njegovu odabranicu kako bi doznao hoće li ona “pasti” drugom muškarcu u zagrljaj ili će ostati vjerna svom bogatom dečku, a platit će mu izdašnih £15,000.

I taj netko, mora biti zgodan, naveo je u oglasu koji je objavio na portalu HushHush.com. Mora biti i jako uvjerljiv da je riječ o dobrostojećem muškarcu koji ima svoju tvrtku i nekoliko luksuznih automobila te pozamašan iznos na računu. Ali svakako mlađi i atraktivnog izgleda.

Bogataš je pojasnio kako su ga u ranijim vezama već “birali” kao metu zbog njegova bogatstva, a otkad se zaručio sa sadašnjom partnericom, koja je odbila potpisati predbračni ugovor, ne može izbaciti iz glave misao da je i ona možda jedna od takvih. Odlučio je to provjeriti prije nego što s njom stane pred oltar. Pojasnio je kako mu je sve skupa dodatno sumnjivo jer, iako su se zaručili tek prije nekoliko tjedana, ona želi vjenčanje što prije.

Nije poznato je li se muškarcu za sada netko javio na oglas, no svakako se nadamo da ćemo doznati je li djevojka prošla ispit.

(www.jabuka.tv) 

 


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.