Bivši narkoman starici vratio ukradeni novac, njegovo pismo isprike postalo hit

Pet godina nakon što joj je iz kuće, da bi nabavio drogu, ukrao 25 funti, izvjesni Danny poslao je 71-godišnjoj Lynne Hamer pisanu ispriku i vratio novac. Oduševljena njegovim potezom Lynne je pismo objavila na Facebooku i izazvala lavinu reakcija.

Lynne je 2014. godine povremeno pomagala prijateljevu sinu Dannyju, dajući mu hranu ili novac kad god je mogla. Ipak, piše Daily Mail, njihovo prijateljstvo prekinuto je nakon što je Danny, tada teški ovisnik, provalio u njezinu kuću i ukrao joj 25 funti dok je bila na katu. Da stvar bude gora, u isto to vrijeme i njezin je vlastiti sin prodavao namještaj kako bi nabavljao drogu.

Prije pet godina ovaj mladić je ukrao 25 funti iz moje kuće kako bi nabavio drogu. Proširila sam njegovo ime po cijelom Stocktonu. Svi su znali da sam tada bila u jako lošoj fazi. Ovo moram objaviti kako bih pokazala da se životi mogu promijeniti, kao i kad sam svima objavila da je ološ. Zaslužio je da sa svojim prijateljima podijelim ovu gestu, napisala je oduševljena Lynne, koja je uz 25 funti dobila i pismo isprike.

Šaljem vam ovo uz ispriku i nadu da ćete mi jednom oprostiti. Bio sam u jako lošem razdoblju i znam da to nije opravdanje za ono što sam učinio. Zauvijek ću biti zahvalan za svu pomoć, vi ste nevjerojatna, iskrena osoba koja je uvijek spremna pomoći. Nadam se da ćemo ovo jednom zaboraviti i postati prijatelji, napisao je Danny i razveselio Lynne, ali i brojne posjetitelje Facebooka koji su mu čestitali na gesti.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.