Bliži se jedan od najboljih događaja u godini u Širokom Brijegu

Humanitarna akcija ‘Što ti možeš učiniti za Božić?’* , koja ima za cilj pomoći potrebitima u ovom blagdanskom vremenu, ide dalje, te će se ovu godinu održati u razdoblju od 21. do 23. prosinca u središtu Širokog Brijega.

Akciju provodi udruga ‘Inicijativa za Široki Brijeg’ u suradnji s lokalnim poduzećima, glazbenicima, portalima i dnevnim novinama, Centrom za socijalni rad, Domom Marija naša nada, Udrugom Narcis, a sve to zahvaljujući mnogobrojnim volonterima i ljudima dobre volje.

Dolazak najavili su djelatnici i štićenici Doma Marija naša nada koji će predstaviti svoj rad i trud kako bi ostvarili bolje uvjete za njihov rad. Tijekom događaja moći ćete kušati slatko i slano, popiti toplo i hladno, slušati glazbu ili čak pokušati pjevati, ponoviti korake foklora, sresti možda neke zaboravljene prijatelje i još puno toga.

bozic_u_sirokom_2015

Za najmlađe, kao i svake godine, imamo goste iznenađenja s prigodnim poklonima. Što još reći da bismo vas uvjerili da dođete pokloniti dio sebe našim sugrađanima i nekome darujete sretne blagdane?

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da, kroz druženje na Trgu Gojka Šuška u središtu Širokog Brijega, u vremenu od 18 do 23 sata, podrže ovu akciju i učine drugima dobro za Božić.

Sve naše aktivnosti možete pratiti i preko službene Facebook stranice ili nas kontaktirati na email [email protected]

*Nakon prošlogodišnje akcije posjetili smo oko 250 obitelji i pomogli im pri kupovini osnovnih životnih namirnica, kroz prehrambene bonove, nabavku potrebnih lijekova, nabavku poljoprivrednog sjemena, plaćanje računa za električnu energiju, plaćanje markica za zdravstveno osiguranje i slično.

(www.jabuka.tv)


27 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.