Bivši ministar poljoprivrede u alkoholiziranom stanju demolirao kafić

Abdulah Zukić, bivši ministar poljoprivrede i šumarstva u Vladi Tuzlanske županije, član SDA, u petak navečer, je prema riječima vlasnika kafića “Avenija” Aldina Paprikića u Živinicama, s još nekoliko osoba demolirao njegov kafić te je nekolicini gostiju nanio ozljede.

Inače, Zukić je predsjednik Upravnog odbora Doma zdravlja Živinice i član Županijskog odbora SDA Tuzla.

Kako je za Avaz.ba kazao Paprikić, Zukić je bio pijan i ovo mu nije prvi put da izaziva incidente u njegovom kafiću. S njim je, kako je pojasnio Paprikić, bio i njegov stranački kolega Ćazim Mulić, koji je vijećnik u Općinskom vijeću Živinice.

Pili su alkohol tu cijelu noć. Počeli su lomiti i ja sam ih ljudski zamolio da to ne čine jer se gosti plaše njih. U svemu je prednjačio Zukić, koji je bio jako agresivan. Pokušavao sam im objasniti da je to moj kruh, da mi ne kvare posao, ali uzalud, kaže Paprikić.

On je, kako kaže, nakratko napustio objekt, a za to vrijeme Zukić je pozvao nepoznate mladiće koji su mu se pridružili u maltretiranju gostiju.

Kada sam se vratio, zatekao sam isprepadane goste i kafić koji je bio demoliran. Jednog momka posjekli su po ruci, dok je jedna djevojka zadobila ozljede glave. On se ponaša kao da mu nitko ne može ništa. Pozvao sam policiju. Oni su poslali jednu patrolu, ali kada su vidjeli koliki je belaj, pozvali su pojačanje pa su došli ovi iz interventnog voda. Ne znam zašto mi to rade i zašto mi žele uništiti posao. Sada se plašim za svoj život i živote članova moje obitelji, kaže sa strahom Paprikić.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.