Bivša Feminemka na Hrgovićevoj svadbi zapjevala Thompsona i izazvala euforiju

Vjenčanje Filipa Hrgovića i njegove dugogodišnje djevojke Marinele Ćaje je održano u župi Svih svetih u Sesvetama, oženio ih je velečasni Dražen Radigović koji je inače njihov duhovnik.

Prsten je mladencima donjela 6-godišnja Eva Hrgović, kći Filipovog brata Ivana. Nakon crkvenog obreda su se mladenci i njihovi uzvanici zaputili na ekskluzivno imanje Luna u Kupinečkom Kraljevcu, gdje su se gostili biranim jelima, a slavlje će trajati do ranog jutra. Par je zaplesao na pjesmu “Thinking out loud” od Ed Sheerana, a za divlji ritam i veselje na svadbi pobrinula se Pamela Ramljak.

Na svadbi ih je zabavljala bivša Feminemka koju je par odabrao da svojim pjevanjem uveliča njihov poseban dan. Dobre zabave nije nedostajalo, a ona je zapjevala i pjesmu s kojom Hrgović inače ulazi u ring – “Geni geni kameni” Marka Perkovića Thompsona.

Na Instagram Storyju je vidljivo kako energična Pamela uz stihove poznatog hita izaziva euforiju među uzvanicima, a Marinela Ćaja nije se bojala poskočiti i iz sveg glasa zapjevati, piše Večernji.hr.

Podsjetimo, par je zajedno odrastao u Sesvetama, a osim istog naselja, veže ih ljubav prema sportu. Ekonomistica koja već dugo trenira odbojku i boksač znaju se od malih nogu, a upoznali su se tako što je Marinelin brat trenirao boks u istom klubu kao i Hrgović. Nakon gotovo šest godina veze, odlučili su se na velik korak – stati pred oltar i obećati si vječnu ljubav pred svima. Nedavno nam je rekao kako je to najvažniji događaj u njegovu životu i otkrio koliko se oko Marinele morao potruditi.

(www.jabuka.tv) 


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.