BiH ipak nastupa na Eurosongu unatoč incidentu

Bosna i Hercegovina ipak će nastupiti na Eurosongu, odlučili su u četvrtak u Bosanskohercegovačkoj radio-televiziji (BHRT), nakon što je glazbeni skladatelj Almir Ajanović, autor Eurosong pjesme “Ljubav je” izazvao incident kada je fizički nasrnuo na jednoga izvođača te ozlijedio još jednog nazočnog na zabavi nedaleko Travnika.

Ajanović je u noći na srijedu u vidno alkoholiziranom stanju nasrnuo na repera Jasmina Fazlića Jalu koji je član glazbenog sastava u kojemu su još Ana Rucner, Fuad Backović Deen i Dalal Midhat – Talakić. Pri tome je udario bocom i jednoga pjevača Šaćira Ametia koji je nazočio proslavi Deenova rođendana.

U međuvremenu su iz BHRT-a naveli da nije isključeno istupanje iz natjecanja, od čega su ipak odustali nakon što su dobili službeno policijsko izvješće.

Odlučili su da skladatelj Almir Ajanović i autor skladbe “Ljubav je” s kojom će Bosna i Hercegovina nastupiti na natjecanju Eurosongu, neće putovati u Stockholm.

“Odluku da Ajanović neće putovati s ekipom donijelo smo nakon dobijanja službene informacije policijske uprave Travnik o incidentu koji se dogodio na Vlašiću, kada je Ajanović svojim nedopustivim ponašanjem povrijedio više osoba, zbog čega je protiv njega podnesena prekršajna prijava”, dodaje se u priopćenju BHRT-a.

Pripreme za nastup bh. glazbenog sastava su nastavljene, pojašnjava se, dok se sam  Ajanović ispričao zbog ponašanja tvrdeći da je rezultat što je konzumiraio alkohol i tablete za smirenje.

“Ono što mogu jeste ispičati se osobama koje sam povrijedio, a kako obično biva, najčešće povrijediš one najbliže i najdraže”, napisao je u pismu isprike Ajanovića.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.