Travnik: Djevojci pozlilo na poslu pa na 18. rođendan umrla u Hitnoj

A. M. iz Travnika umrla je na svoj 18. rođendan u Hitnoj pomoći nakon što joj je pozlilo na radnom mjestu u Tvornici ”Fortitudo” Travnik, koja posluje u sastavu ”AS Group”.

”Mi smo odmah po dojavi o tom događaju izvršili provjere. Djevojka je umrla u Domu zdravlja, a uzrok je za sada nepoznat. Poslodavac je, nakon što je djevojci pozlilo, radnike koji su bili u smjeni pustio da idu domovima jer su bili u šoku zbog ovoga događaja”, kazao je Rusmir Prohan, glasnogovornik MUP-a SBŽ za Avaz.ba.

Prohan je istaknuo i da se ne može tvrditi da je hladnoća uzrok ovoga slučaja, iako su se u medijima pojavili slični napisi.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Obitelji sućut, djevojci pokoj ili rahmet, a inspekcijama poruka da provjere uvjete rada, zaštitu na radu, poštuju li poslodavci pravo na odmor, pravo na bolovanje, radnici rade u hladnim halama u kojima se isparavaju boje, ljepila, otapala bez pauze za WC, prodavačice bez stolice za kasama stoje po nekoliko sati, vozači polaze u 2-3h noću, a vraćaju se sutra popodne i opet se tovari tura s istim vozačem, GPS radi, ne može čovjek ni kavu u miru popiti da gazda ne pita može li to brže pa vozač postaje kamikaza…Mogao bi čovjek pisati do sljedećeg Božića, ali hoće li se nešto promijeniti, čisto sumnjam.

Komentiraj: