BiH će za smještaj institucija u Mostaru potrošiti četiri milijuna KM

S ciljem sustavnoga rješavanja problema smještaja institucija BiH, Služba za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine objavila je javni poziv za podnošenje ponuda za kupovinu/nabavu objekta za smještaj institucije Bosne i Hercegovine u Mostaru, piše Akta.ba.

Procijenjena vrijednost nabavke je 4.000.000,00 KM s pripadajućim porezom.

Pravo sudjelovanja prema ovom javnom pozivu imaju sva fizička i pravna lica s područja Bosne i Hercegovine.

Objekat koji je predmet kupovine mora biti izvan središnje gradske zone, ali ne udaljen više od 3 km od centra grada, blizu javnoga prijevoza, prilagođen za operativnu i administrativnu namjenu, (neto ili bruto) površine 1.300 m2 do 1.500 m2.

Mora imati i vanjski parking prostor s minimalno 40 parking mjesta, biti prostran, bez ikakvih opterećenja, a do objekta mora biti omogućen pješački i kolni pristup.

Uz sve potrebne priključke, objekt mora posjedovati minimalno dvije server sale klimatizirane nezavisnim sustavom klimatizacije, mora biti zaštićen ogradom, odnosno mora biti pogodan za smještaj institucija BiH, navodi se u pozivu.

Sredstva su već planirana u proračunu institucija BiH za 2015. godinu i nema novih financijskih izdvajanja, a vodit će se kao Program višegodišnjih kapitalnih ulaganja za razdoblje od 2015. do 2017. godine.

Ranije je zaključeno da bi se realizacijom ovoga višegodišnjega projekta ostvarile uštede na izdacima zakupa na godišnjoj razini u iznosu od oko 440.000 maraka.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.