Biden se obratio javnosti: Vjerujemo da ćemo imati dovoljno za pobjedu | Jabuka.tv

Biden se obratio javnosti: Vjerujemo da ćemo imati dovoljno za pobjedu

Predsjednički kandidat Demokrata Joe Biden obratio se javnosti. Podsjetimo, ranije danas javnosti se obratio Donald Trump, koji je tada proglasio pobjedu.

Biden je govorio nakon što je osvojio i državu Winsconsin, a nedugo nakon njegovog govora, CNN mu je projicirao da osvaja i Michigan.

Biden je započeo zahvalivši medijima jer su došli ali i Amerikancima koji su glasali.

Jasno je da smo pobijedili u dovoljno država da osvojimo 270 elektorskih glasova, rekao je.

Dodao je kako neće prorglasiti pobjedu prije nego što se preboje svi glasovi, ali kako je jasno da će imati pobjedu nakon što se prebroje.

Ovo je vladavina naroda i za narod. Prebrojano je dovoljno da vidimo da ćemo na kraju mi imati dovoljno za 270, dovoljno za pobjedu. Uskoro će biti prebrojan Michigan, osjećamo se dobro oko Pennsylvanije, osvojili smo Arizonu, a meni je posebno važno da smo osvojili glasove većine Amerikanaca, rekao je.

Senatorica Harris i ja smo na putu toga da osvojimo više glasova nego itko ikada u kampanji. Na to smo jako ponosni. Samo tri kampanje su svrgnule predsjednike nakon jednog kampanja, ako Bog da mi ćemo biti četvrta i to je veliko psotignuće, dodao je Biden.

Biden osvaja Wisconsin: Veliki udarac za Trumpa koji traži prekid prebrojavanja glasova u Michiganu

Kada sve ovo prođe, smanjit ćemo tenzije, slušati jedni druge, opet se čuti, poštivati i brinuti jedni za druge. Ujediniti, izliječiti, biti skupa kao nacija. Nisam naivan, znam da to nije lako. Znam kolike su podjele u našoj zemlji. Ali znam da je za progres potrebno da više ne gledamo protivnike kao neprijatelje, rekao je i dodao da se on kanidira kao demokrat ali da će vladati kao američki predsjednik, javlja Index.

Jako ću raditi za one koji su glasali za mene kao i za one koji nisu, rekao je i dodao kako će svaki glas biti prebrojan.

Nitko neće ugroziti našu demokraciju. Mi, narod, nećemo se utišati, nećemo se predati. Ovo će biti pobjeda američkog naroda, rekao je.

Bog vas blagoslovio sve, bog blagoslovio Ameriku i naše vojnike, zaključio je.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

   • XP i ja ..nisu samo u pitanju godine ali je Trump ipak mlađi i vitalniji.A protivi se Soroševcima,novom poretku,vakcinama,
    Homoseksualcima,istospolnim brakovima,ratovima………
    A

    • Ja, i? Jel ti biras ili bira americki narod? Ako hoce Bidena, onda sta se tu ima reci. Ne bi da je Trump bezgresan kako ga predstavljaju ovi nasi ovdje, a zbog cega? Imao je i on lupetanja ohoho, podsjecao na Kolindu u nekim momentima, a najvise ga je sjebla korona nazalost, vjerujem da bi bez onako katastrofalne reakcije i posljedica poslije toga glatko dobio ove izbore. Medjutim reagirao je kako je reagirao i kasno se kasnije bilo spasiti. Neka biraju ljudi koga zele.

Komentiraj: