Bešlagić kritizirao Novalića: Dok se Sarajevo guši, politika cvate – Jabuka.tv

Bešlagić kritizirao Novalića: Dok se Sarajevo guši, politika cvate

Za bh. glumca Enisa Bešlagića poznato je da ima jasne stavove koje se ne libi iznijeti u javnost pa je to učinio i ovaj put, osvrnuvši se na zagađenje zraka u Sarajevu.

Popularni glumac je kritizirao premijera Federacije BIH Fadila Novalića, stavljajući u fokus činjenicu da je Sarajevo i danas među najzagađenijim gradovima u svijetu.

Sarajevo se guši, politika cvate. Ni respiratori nam izgleda neće moći pomoći. E, moj Fadile… Pozdravlja te Leonardo DiCaprio, sad mi piše da smo među prvima u svijetu po zagađenosti. Ali, onoj ljudskoj nam nema konkurencije, poručio je Bešlagić na svojoj službenoj Facebook stranici.

Njegov status komentarisao je i košarkaški reprezentativac BiH Jusuf Nurkić koji mu je poručio je da je u pravu za sve što je napisao.

Podsjetimo, Oskarovac Leonardo DiCaprio je sredinom studenog prozvao federalnog premijera Fadila Novalića i Vladu FBiH koji još nisu uradili ništa konkretno kako bi zaštitili rijeke u BiH od gradnje malih hidroelektrana, prenosi Klix.ba.

Leonardo DiCaprio opet prozvao federalnog premijera Fadila Novalića

Zrak u Sarajevu je bio iznimno zagađen i proteklih nekoliko dana. Uslijed pogoršanja kvalitete zraka, Vlada Županije Sarajevo je, na prijedlog Ministarstva prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša, donijela odluku kojom je proglasila epizodu “Upozorenje”.

Sarajevo je najzagađeniji grad na svijetu

 

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Bravo Bešlagiću. Ipak, poštedi malo tu bitangu (a i da se Bakir ne ljutne). Budeš li ga napadao, mogao bi ostati bez daha. Pa bi ga onda priključili na respirator. A znaš da su svi respiratori neispravni, ali su zato jako skupi. To opet nije važno, jer ih je platio glupi narod.

  • Semso legendo, bez dlake na jeziku ha ha ha. Treba vise pustati filmove i serije u kojima glumi on i njemu slicni. Komedije malo, a ne sijanje straha iz cije zarazene zemlje nice svaka bolest PANIKODEMIJA

  • Veliki mirotvotac , a podrzava Konakovica koji je delegirao i podrzao muftiju za gradonacnika u Novom Travniku.Platu bere u Zagrebu.Bolje mu je da cuti.

  • Ko im njemu, Tariku…. daje više onako dobro plaćene poslove u Hrvatskoj i sve ostale pogodnosti pored naših ljudi se oni bogate.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.