Bend Floridus pobjednik je programa Jäger Music Night 2013

U petak, 29. studenog, je u prepunom Cinemas Clubu u Sarajevu održano spektakularno finale programa Jäger Music Night 2013. Bendovi koji su se u proteklih nekoliko mjeseci borili za mjesto u finalu, Funhouse, Jah Balebaroshi i Floridus, odmjerili su snage i borili se za naklonost publike, a zahvaljujući njihovim glasovima pobjedu u ovogodišnjem natjecanju Jäger Music Night 2013 odnio je bend Floridus.

Sva tri benda su predstavila svoje repertoare, a potom je publika glasala za njih putem glasačkih listića koje su im podijelile ljubazne Jägerette. Dok su se listići prebrojavali, nastupili su specijalni gosti ovogodišnjeg finala – poznati rock bend Negativ.

Publiku su još jednom oduševili izvedbom pjesama sa svog posljednjeg albuma „Spusti me na zemlju“, ali i dobro poznatih hitova kao što su „Zbunjena“, „Ja bih te sanjala“, „Tango…

Nakon što je prebrojavanje završeno, proglašen je i pobjednik programa Jäger Music Night 2013. Bend Floridus osvojio je snimanje svog prvog albuma u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa. Ali ni ostala dva benda nisu ostala bez vrijednih nagrada – bendovi Jah Balebaroshi i Funhouse osvojili su novčane bonove za glazbenu opremu po njihovom izboru.

Podsjećamo, ovogodišnji Jäger Music Night održan je po peti put, a bend Floridus pridružio se bendovima Berette, Siledžije, Polaroid Trip i Karma Guru koji su u proteklim natjecanjima odnijeli pobjedu. Svi ovi bandovi, kao i ovogodišnji finalisti, te najbolji nenagrađeni bendovi iz prethodnih godina preko ovog natjecanja ušli su u službeni međunarodni izbor bendova koje Mast-Jägermeister SE uzima u obzir prilikom odabira sudionika na čuvenim glazbenim događajima koje organiziraju.

Organizator je otkrio i kako je ovo bila posljednja sezona Jäger Music Nighta u ovom obliku. Međutim, i sljedeće godine program se nastavlja, a najavljena su i iznenađenja koja će biti poznata u 2014. godini.

Sve dodatne informacije o programu Jäger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba i Facebook stranici JagermeisterBIH.

Drink responsibly!

jeger_finale_1

jeger_finale_2

jeger_finale_3Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.