BarCraft by G3 Spirits: Spoj iskustva i vrhunskih proizvoda na Vlašiću

Vlašićki hotel Blanca protekloga vikenda ugostio je eminentnu grupu voditelja ugostiteljskih objekata, barmena i koktel majstora na još jednom vikend druženju “BarCraft by G3 Spirits“.

Inspirirani idejom razmjene iskustava i znanja te činjenicom da su već dugi niz godina zastupnici najpoznatijih vrhunskih proizvoda, G3 Spirits kompanija je po drugi put organizirala BarCraft druženje s ciljem boljega upoznavanja, unaprjeđenja usluga i prezentacije proizvoda.

Jägermeister, Jack Daniel’s, Hendrick’s Gin, Glenffidich viskiji, Southern Comfort i Thomas Henry premium bezalkoholna pića, samo su dio široke palete proizvoda s kojim su se gosti mogli bolje upoznati tijekom vikenda, ali i saznati nekoliko zanimljivih činjenica, poput one da se ove godine obilježava 20 godina Jägermeistera u BiH.

U ugodnoj atmosferi Vlašićke ljepotice Blance, gosti su mogli uživati u nizu aktivnosti koje im je G3 Spirits tim pripremio.

Edukativni program činila su predavanja brend managera o brandovima koje vode. Tako smo mogli čuti zanimljive detalje o najpoznatijem njemačkom biljnom likeru, Jägermeisteru, o njegovom sastavu koji sadrži čak 56 različitih biljaka, ali i činjenici da se pravilno konzumira na – 18°C.

U nastavku smo čuli i zanimljivosti iz života tvorca Jack Daniel’s viskija, Jaspera ‘Jacka’ Daniela, detalje o njegovoj “obitelji” viskija, kao i različitosti okusa i načina proizvodnje koji su specifični za svaki od pojedinih članova najpoznatije američke viski obitelji.

Različitosti okusa gosti su najbolje “okusili” kroz viski radionicu, degustirajući razne viskije iz Jack Daniel’s obitelji, ali i iz obitelji Glenfiddich viskija, najnagrađivanijega svjetskoga single malt viskija od kojih je jedan star čak 18 godina.

Druženje je nastavljeno uz predavanje o najneobičnijem ginu na svijetu, Hendrick’s ginu, koji je najbolje konzumirati posluženoga uz svježi krastavac i Thomas Henry tonik!

Začin edukativnog programa svakako je bila koktel radionica pod vodstvom koktel majstora Branka Popovića iz Banje Luke. Lynchburg Lemonade, Jäger Q, Jäger Fresh i Southern Comfort Scarlet O’Hara samo su neki od koktela koji su se našli na meniju za degustaciju. ali i samostalno spravljanje.

Nakon edukativnoga dijela gosti su uživali u večeri i zabavnom dijelu koji je za njih spremio G3 Spirits tim.

BarCraft by G3 Spirits ima za cilj na jednom mjestu okupiti osobe iz ove branše i putem razmjene iskustava i stjecanjem novih znanja pružiti našim gostima, ali i gostima njihovih ugostiteljskih objekata još veći užitak u konzumaciji poznatih svjetskih alkoholnih brandova, poručili su nam iz G3 Spiritsa.

(www.jabuka.tv)