Baka od 92 godine svakodnevno nasmijava pratitelje na TikToku

Da neki ljudi nikad ne izgube smisao za humor dokazala je jedna baka sa TikToka koja svoje pratitelje svakodnevno uveseljava objavama.

Sada je objavila i zahtjeve za svoj pogreb koji su za kratko vrijeme postali pravi hit.

Baka Droniak, kako se zove njen profil na spomenutoj društvenoj mreži, ima 92 godine i nije otkrivala više o svom identitetu ni lokaciji, a među korisnicima TikToka proslavila se po svojim “drskim” savjetima i vijestima iz života.

Svakodnevno se snima i objavljuje videe, a neke njene objave pregledane su i preko 59 milijuna puta. U jednoj od njih osvrnula se i na pravila koja želi da se ispoštuju na njenom pogrebu.

Neće se dogoditi uskoro, ali ne zaboravite ih. Ovo su pravila na mom pogrebu, započela je Droniak čiji je video za svega jedan dan pregledalo preko 10 milijuna ljudi.

@grandma_droniak it wont be any time soon but dont forget it #funeral #grandma #rules #dontcry #funeralservices #wake #greenscreen ♬ original sound – grandma_droniak

Možete plakati, ali ne previše. Ne pravite budalu od sebe, prvo je od pravila.

Zatim je uslijedilo drugo: Bertha nije pozvana. Ne puštajte je unutra, poručila je bakica.

I zadnja želja bila je: Bolje vam je da se poslije napijete. Uzmite gutljaj i za mene, zaključila je ona dodavši kako joj je i “opijanje” za vrijeme komemoracije sasvim uredu.

Želje ili bolje rečeno, zahtjevi, ove 92-godišnje bake postali su hit na internetu, a komentari ispod nisu prestajali stizati, naručito upiti o ženi koju je bakica tu spomenula.

Treba nam priča o Berthi. Tko je ona i zašto nije pozvana, zahtijevali su objašnjenje, a bakica je odgovorila kako će uskoro reći nešto više o tome.

@grandma_droniak im pretty sure i just got prettier #1950s #1950sfashion #transformationchallenge #timepass #glowup #grandma ♬ som original – duda

Inače, Droniak dosad ima blizu 4 milijuna pratitelja na TikToku, a u videu koji je uvjerljivo najgledaniji na njenom profilu odgovorila je na pitanje ima li dečka.

Nemam dečka i ne želim ga. No, kada bih poželjela mogla bih imati 4-5 njih. Ne želim da se družim ni s kim, odbrusila je bakica na videu koji je skupio 10 milijuna lajkova.

Također, pokazala je i kako je izgledala u mladosti, a tom prilikom izjavila je kako je kao vino – što starija, to ljepša.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.