Bahati vozač političara izašao iz vozila i prijetio: ‘Batine ćeš dobiti!’

‘Bahati vozač političara prijeti’ naziv je kratkog videa koji je na internetskom videoservisu YouTubeu objavljen 7. studenog, gdje je na potezu ceste Živinice-Tuzla snimljeno bahato ponašanje vozača jednog od političara koji nije imenovan.

U opisu videa stoji da je službeni automobil ugrožavao ostale sudionike u prometu, a u konačnici vozač političara je bahato prijetio vozaču iza.

Automobil marke Passat s upaljenim svjetlećim znakovima napravio je niz prekršaja u samo nekoliko kilometara, te je time ugrozio sigurnost drugih vozača.

Kako 24sata.info navodi vozač službenog automobila je preticao kolonu vozila, vozio brzinom koja nije dozvoljena, a u konačnici vozač je bahato prišao automobilu iza i prijetio osobama koje su se nalazile u njemu, ‘Samo ću ti jednom reći – još jednom priđi batine ćeš dobiti’.

Bljesak.info je ove godine u svibnju snimio kratki video službenih vozila pod pratnjom koja na sarajevskim ulicama krše prometne zakone.

Članak 125. Zakona o sigurnosti prometa: Vozila pod pratnjom imaju pravo prvenstva prolaza u odnosu na sva druga vozila (članak 49), osim u odnosu na vozila koja se kreću križanjem na kojoj je promet reguliran svjetlosnim prometnim znakovima ili znakovima osobe.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

  • Ovo je jedan od tisuce primjera bahatosti i bezobrazluka lokalnih politicara koji po cestama se ponasaju kao da su jedini na ovom svijetu.Mislim da je vrijeme da to jednom prestane.Uvijek se zapitam kudli letekudli zure,stali rade činjenice govore da je nama sve gore i gore bez obzira na njihove brze voznje s rotirkama

  • a bit će i gore, nego kad prvi kojemu ovo prikipi reagira i razbije vozača i suvozača a nakon toga represivni aparat zatvori čovjeka…E TADA MI STUPAMO na scenu, dakle svi se dignut i tražit smjenu svih ako ne puste čovjeka milom onda silom, neć li lančano svi početi ovakvim kabahadijama razbijat noseve..i nabavimo svi ovakve kamere , ima na ebayu za 50 kerma sa dostavom i samo snimat i slat na ministarstva na ured obdusmena itd itd..ako ništa ako bude problema sa njima neće biti problem dokazati na sudu što se događalo….

  • stvarno sramota debil jedan nekulturni vidi mu stava nedaj boze da se nesto desi ovoga mentalista treba javno kritizirati sramota sramota

  • Pogledajte ovu prežderanu spodobu,vjerovatno mu je opće obrazovanje na nuli,a stranačkom šefu je skroz uvučen u guzicu da mu samo cipele vire..

    A stranački šefovi u vozilim koje se može često vidjeti na relaciji MO-SA,krše zakone na svakom koraku,njih ordali,krezavi i nekulturni drotovi ne smiju zaustaviti,dok običnom svitu izmišljaju zakone.

    A ovi stranački prvaci pred kćerima i ženama glume moralne vertikale,kupujući tim svojim glupim jadnicama trendovsku odjeću i trendovske aute da bih im skrenuli pozornost sa svoga kurvanja..

  • ne tako davno mog prijatelja na motoru su stjerali sa ceste u knespolju i samo svojom prisebnoscu i refleksima u zadnji tren je izbjegao pad u kanal pored puta.sramota,ovakva bahatost se nemoze nigdje vidit nego u nas.zaustavit ih na cesti i prebit ko zadnju stoku.

  • Jedno me zanima: ovdje se vide jasno brojevi vozila, lice koje je jasno prepoznatljivo.. Hoće li se, saznati na ovom portalu ili na youtube, a bilo bi pošteno da saznamo, o čijem je vozilu riječ i tko je stvorenje, koje njime upravlja, ugrožajavući ljude i žureći dovesti svog šefa vjerojatno na janjetinu. A bolje bi bilo da ne stignu, šteta bi vjerujte bila manaja…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.