Audi RS7 sa skoro tisuću konjskih snaga | Jabuka.tv

Audi RS7 sa skoro tisuću konjskih snaga

Austrijski tuner Black Box-Richter u suradnji s Nebulusom i HGP Turbo Retrofittingom te 811 Designom predstavio je modificirani Audi RS7 značajno poboljšavši performanse ovog već izrazito moćnog modela.

Audi RS7 Sportback sa 4,0 litarskim twin-turbo V8 motorom je predstavljen na prošlogodišnjem Sajmu automobila u Frankfurtu, a tvornički razvija 591 KS i 800 Nm obrtnog momenta.

Međutim, tunirana verzija isporučuje 962 KS i 1250 Nm obrtnog momenta, a to je rezultat niza poboljšanja. Zbog toga se očekuje da brže stiže do stotke u odnosu na tvorničkih 3,6 sekundi.

Black Box-Richter je uklonio ograničenje maksimalne brzine, unaprijedio je usisni sistem, postavio novi filter i usisna crijeva većeg volumena, veći usisni razvodnik, a iako su turbopunjači ostali isti, sada su ulazi turbopunjača veći te su tu i novi senzori pritiska kompresije, piše Index.hr.

JETZT BRANDAKTUELL VERÖFFENTLICHT!! 💥 Der schnellste Audi RS7 C8 mit 962 PS und Topspeed von 363,7 km/h (GPS)!!!…

Posted by BlackBox-Richter Car-Wrapping on Wednesday, 5 August 2020

Povrh svega, Audi RS7 je dobio i unikatnu foliju zbog koje izgleda kao da je na njemu topografska karta. Folija je mat crne boje u kombinaciji sa srebrnom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: