Aretha Franklin je na samrti: Njena obitelj se moli za čudo – Jabuka.tv

Aretha Franklin je na samrti: Njena obitelj se moli za čudo

Pjevačka diva je prošle godine nastupila na fondaciji Eltona Johna za borbu protiv AIDS-a. Odbila je pričati o razlozima no najavila je to kao njen posljednji nastup u karijeri…

“Kraljica soula” Aretha Franklin (76) je smrtno bolesna i nalazi se u svom domu u Detroitu u krugu obitelji koji se mole za njeno ozdravljenje. Obitelj moli fanove za molitvu i podršku u ovom teškom periodu za glazbenu divu, prenosi 24sata.hr.

Aretha se godinama borila s problemima s prekomjernom težinom i alkoholizmom. Strani mediji su pisali da je pjevačica oboljela od raka no ona je to sve demantirala i odbila pričati o svojim zdravstvenim problemima. Prije nekoliko godina je pala i slomila rebra te je zbog toga morala otkazati sve nastupe.

Prošle godine je posljednji put nastupila na fondaciji Eltona Johna za borbu protiv AIDS-a. Najavila je to kao njen posljednji nastup u karijeri.

Snimati ću, ali neću više održavati koncerte, rekla je Aretha u jednom radijskom intervjuu.

Aretha je svoj prvi singl izdala davne 1960. godine kada je imala 18. Godine 1987. postala je prva ženska pjevačica koju su uvrstili u R&R Hall of fame.

S vremenom je postajala sve popularnija, a danas uživa reputaciju najuglednije gospel, soul i R&B umjetnice.

Svojim moćnim glasom je zaradila titulu “Kraljice soula”.

(www.jabuka.tv)

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.