Aplikacija za praćenje cijena goriva dostupna i za Apple telefone

Federalno ministarstvo trgovine (FMT) izvijestilo je kako je od srijede, 17. travnja u funkciji mobilna aplikacija FMT FBiH oil info za Apple telefone.

Korisnici iPhonea aplikaciju za praćenje cijena goriva mogu skinuti na ovom linku.

Iz Federalnog ministarstva trgovine podsjećaju da je od 9. ožujka korisnicima dostupna unaprijeđena, redizajnirana mobilna aplikacija FMT FBiH oil info, za Android i Huawei telefone, a sada i za Apple telefone.

Mobilnom aplikacijom, koja u realnom vremenu preuzima podatke iz navedene eOPC aplikacije, omogućeno je svim građanima da raspolažu sveobuhvatnim i pravovremenim informacijama o cijenama goriva na benzinskim crpkama u Federaciji.

Aplikacija za praćenje cijena goriva opet u funkciji

Aplikacija sadrži cijene naftnih derivata na izabranom lokalitetu poredane od najnižih do najviših.

Uvažavajući zahtjeve korisnika, u poboljšanoj verziji, omogućeno je biranje informacija o cijenama goriva za više općina istovremeno.

Ranija aplikacija nije mogla podržavati verziju za Huawei telefone, a poboljšana verzija daje mogućnost korištenja i korisnicima ovih telefona.

Pojednostavljena je i forma za prijavljivanje nepravilnosti u iskazanoj cijeni na fiskalnom računu i obavijesti o promjeni cijena i druge nepravilnosti.

Također, nova verzija aplikacije pruža više informacija o benzinskim crpkama kao što je posjedovanje punjača za električna vozila, praonice, parkinga za kamione, dječje igraonice i slično. Uneseno je i radno vrijeme crpki za svaki dan u tjednu.

Nove cijene goriva, evo gdje je najjeftinije

Korisnicima aplikacije omogućena je mapa do odabrane benzinske crpke.

Za korisnike Androida link za skidanje aplikacije je ovdje.

Za korisnike Huawei telefona link je ovdje.

Potrošači korištenjem ove aplikacije imaju relevantnu informaciju za kupovinu po najnižim cijenama u ponuđenom aktualnom rasponu i tako na najefikasniji način ostvaruju svoje autonomno pravo izbora, odnosno uštedu pri kupovini, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.