BS Telecom Solutions, Regeneracija i IGH i ove godine na Mostarskom sajmu

BS Telecom Solutions jedan je od partnera JP Autoceste FBIH na izgradnji projekta Koridor Vc, a na mostarskom sajmu gospodarstva i ove godine se predstavljaju u Paviljonu 2.

Ova kompanija uspješno posluje već dva desetljeća, a u svom portfoliu imaju preko stotinu zadovoljnih klijenata, među kojima je i JP Autoceste FBIH.

Članica su ASEE grupacije, osnovani 2002. godine i na tržištu su od tada prisutni kao proizvođač, isporučitelj i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijskih sustava, koji se zasnivaju na modernim tehnologijama i vlastitom tehnološkom istraživanju.

Danas ova kompanija predvodi regionalno tržište u oblasti ITS softvera, Enterprise IT rješenja, IoT i Smart City rješenja. Koncept rješenja koja nude su uvijek u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata i zasnovani na međunarodnim standardima iz telekomunikacijskih i informacijskih oblasti.

Glavni cilj BS-a je da izgradnjom odgovarajućeg sistema klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i poveća vlastitu profitabilnost.

Tradicionalno već nekoliko godina na štandu JP Autoceste FBIH predstavlja se i njihova partnerska tvrtka na projektu izgradnje Koridora Vc – Regeneracija d.o.o. iz Velike Kladuše.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja i instaliranja uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, te izradu vodovodnih sustava. Trenutni su lideri na bh. tržištu i šire kada je u pitanju proizvodnja i ugradnja u ovoj oblasti.

Proizvodimo šahtove, slivnike, pumpne stanice, pjeskolove, bazene i sve drugo što se tiče fekalne i oborinske vode. Uspješno smo završili unutarnju i vanjsku odvodnju na impozantnom objektu most Počitelj dužine 980 m, na što smo izuzetno ponosni. Trenutno radimo mnoge velike projekte. Prisutni smo na svim dionicama autoputa Koridor Vc, što u samoj isporuci naših uređaja, tako i ugradnji, kazala je Martina Mišić iz Regeneracije.

Ova kompanije aktivna je i izvan granica BiH, gdje trenutno izvode radove odvodnje 4 objekta na jednom od najvećih i najznačajnijih investicija željeznica Hrvatske a to je pruga Hrvatski Leskovac – Karlovac. Djelatnici Regeneracije u svom tehnološkom procesu primjenjuje sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitetu svojih proizvoda i usluga.

Tvrtka IGH d.o.o. još je jedan partner JP Autoceste FBIH na izgradnji autoputa, koji se predstavljaju na ovogodišnjem mostarskom sajmu. Na svojoj adresi na Bišću polju bb pružaju usluge geotehničkog projektiranja, nadzora i kontrole kvalitete u građevinarstvu.

Vrhunskom kvalitetom stručnog kadra i usluga iz područja upravljanja projektima, tehničkog nadzora, projektiranja i laboratorijskih ispitivanja, terenskog istraživanja, izrade studija i stručnog savjetovanja, IGH omogućuje kompletnu potporu investicijskim projektima na potpuno zadovoljstvo svojih klijenata, zaposlenika i partnera, kako u zemlji, tako i na inozemnim tržištima.

U objektu površine oko 2000 metara četvornih nalazi se najsuvremenija laboratorijska i druga oprema kojom se omogućava viša razina stručne usluge u građevinarstvu, posebice kontrole kvalitete i stručnog nadzora.

S raspoloživim kadrovskim i materijalnim resursima, IGH d.o.o. zauzima poziciju jedne od vodećih konzultantskih tvrtki u Hercegovini, ali i u čitavoj Bosni i Hercegovini.

Posjetite ih na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2024. sve do subote u vremenu od 10.30 do 18.30 sati.

*Sponzorirani članak