Aplikacija za praćenje cijena goriva opet u funkciji

Aplikacija FMT FBiH oil info ponovno je dostupna za Android telefone i to redizajnirana i unaprijeđena novim mogućnostima.

Verzija za Huawei i iPhone telefone bi trebala biti završena u sljedećim danima. Aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE.

Kako su kazali iz Federalnog ministarstva trgovine, od 9. ožujka korisnicima je dostupna mobilna aplikacija za praćenje cijena naftnih derivata, koja u prethodnim danima nije radila.

Aplikacija sadrži cijene naftnih derivata na izabranom lokalitetu, poredane od najnižih do najviših.

Uvažavajući zahtjeve korisnika, u poboljšanoj verziji, omogućeno je biranje informacija o cijenama goriva za više općina istovremeno.

Nestala aplikacija za praćenje cijena goriva

Nova verzija aplikacije pruža više informacija o benzinskim crpkama kao što je posjedovanje punjača za električna vozila, praonice, parkinga za kamione, dječje igraonice i slično. Uneseno je i radno vrijeme crpki za svaki dan u tjednu. Korisnicima aplikacije omogućena je mapa do odabrane benzinske crpke.

Pojednostavljena je i forma za prijavljivanje nepravilnosti u iskazanoj cijeni na fiskalnom računu i obavijesti o promjeni cijena i druge nepravilnosti.

Mobilnom aplikacijom, koja u realnom vremenu preuzima podatke iz navedene eOPC aplikacije, omogućeno je svim građanima da raspolažu sveobuhvatnim i pravovremenim informacijama o cijenama goriva na benzinskim crpkama u Federaciji BiH, kazali su iz ministarstva.

Ovako će biti riješen problem s aplikacijom za praćenje cijena goriva u FBiH

Ranija aplikacija nije mogla podržavati verziju za Huawei telefone, a poboljšana verzija daje mogućnost korištenja i korisnicima ovih telefona. U redizajniranoj aplikaciji uveden je i tamni način rada koji štedi bateriju.

Potrošači korištenjem ove aplikacije imaju relevantnu informaciju za kupovinu po najnižim cijenama u ponuđenom aktualnom rasponu i tako na najefikasniji način ostvaruju svoje autonomno pravo izbora, odnosno uštedu pri kupovini. Projekt Federalnog ministarstva trgovine eOPC.fmt.gov.ba omogućava poticanje tržišnog natjecanja u oblasti maloprodaje naftnih derivata u Federaciji BiH, olakšava rad kontrolnih organa i zaštitu prava i interesa potrošača, poručili su iz federalnog ministarstva.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Aplikacija za kretanje cijena gorivo ti je uredjaj za kontrolu ljudi? Isusa ti idi iskopcaj se s Interneta. Ako nisi znao Debilmirovicu svaki korisnik online ima svoj jedinstveni IP putem kojeg te tvoj provider PRATI i svatko onaj kome on zeli dijeliti podatke. Ucini svijetu uslugu, iskljuci se sa svih portala, upisi iznova osnovnu skolu, i prestani se vise sramotiti na svakoj temi.

   • Ne kresi, ne psuj Gospodina.
    Sto ce te posrana aplikacija?.
    Mobitel i aplikacije uzimaju i traze takoder digitalne informacije od ljudi.
    Samo vas namame, pa dili te svoje krecanje i informacije, sto, di kupujete.

    • Bogati Strahomire iskljuci se s internet kao što ti je 14:53 rekao…Aplikacija za gorivo prati ljude?
     Hahahahaha ovo je najgluplji komentar do sad s tvoje strane. Ako ne zelis da te prate slobodno isključi internet, bit će ti lakše a i nama još više, jer tvoji bolesni i bezkorisni komentari samo zatupljuju ljude.

    • Pa je li moguce da si tako glup i zatucan? SAMIM TIME STO OSTAVLJAS KOMENTAR NA JABUCI SI ZAPISAN I PRACEN debilu jedan debilni a ti se skacio aplikacije za pracenje cijena goriva? Pa ja stvarno ne vjerujem kakvi moroni zavrse osnovnu skolu i ravnopravno glasaju i sudjeluju u ovoj prcvari od drzavi sa svojim ”misljenjima”, i dobro nam je koliko ste (pojedini) retardirani i zaglupljeni.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.