Anica Kovač nekadašnja Miss Hrvatske na naslovnici novog časopisa

2.Sajam vjenčanja u Hercegovini najavljen je za 24.i 25.3., a održati će se u Herceg Etno selu u blizini Međugorja. Kao i prošle godine postoji velik odaziv renomiranih izlagača. Ostalo je svega nekoliko slobodnih štandova, s toga svi oni koji su zainteresirani biti dijelom sajma, mogu se javiti putem e-maila [email protected].  Deana Leko i  Ivana Delač Đolo, organizatorice projekta najavljuju bogat sajamski program i brojna iznenađenja.

Prošlogodišnja uspješna organizacija Sajma vjenčanja, iznjedrila je još jedan projekt, specijalizirani časopis za vjenčanja invjenčanja. Ovaj časopis biti će neizostavan pomoćnik mladencima do dana vjenčanja, ali i kroz život nakon najznačajnijeg dana u životu. Pružati će pomoć svakoj mladenki u traženju savršene vjenčanice, idealne šminke i frizure, nuditi nove ideje za dekoraciju dvorane za vjenčanja, ali i konkretne kontakte i adrese najznačajnijih salona vjenčanica, odijela, sala za vjenčanja, cvjećara, fotografa s  područja Hercegovine. Invjenčanja će također pružati savjete o bračnom životu i odgoju djeteta, pronalaženju novog životnog prostora i uređenju istog  te savjetovati o malim pomagačima u kući koji život čine udobnijim i lijepšim. Kroz tekstove domaćih stručnjaka iz područja mode za vjenčanja, cvjećarstva, kozmetike, ljepote i zdravlja stvara se brand koji će stajati uz bok vjenčarskim magazinima iz susjednih država. Časopis in vjenčanja na kioscima će se naći već od 3.ožujka, izlaziti će dvaput godišnje na 250 prodajnih mjesta diljem Hercegovine. Moći će se kupiti po cijeni od 6.90 KM, a posjetitelji sajma imati će ga priliku kupiti po promotivnoj sajamskoj cijeni te uz njega dobiti 30-tak kupona sa popustima i do 40 % na neke od usluga za vjenčanja.

Ovih dana snimljena je naslovnica časopisa koju krasi Anica Kovač. Budući da su fotografije jako atraktivne Anica će se naći i na vizualu sajma odnosno cjelokupnoj print kampanji. Uskoro izlazi i billboard kampanja, a organizatorima predstoji organizacija dvaju castinga radi odabrira najboljih manekenki i manekena. Ovo je prvi put u Hrecegovini da će posjetitelji u dva dana sajma moći uživati u čak četiri revije. U subotu 24.3. u 20 sati održati će se humanitarna modna revija koju će nositi najpoznatiji modeli iz Hrvatske i BiH te osobe iz društvenog života; Mister BiH Zlatan Duratović, Anica Kovač, Ivan Mikulić, Ornela Vištica i brojni drugi.

Organizatori  pozivaju sve buduće mladence da dođu na 2.Sajam vjenčanja 24. i 25.03. u Herceg Etno selo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.