Albina: Pjevače poput Jacquesa i Nine poštujem kao glazbenike, ali ne mogu kao ljude

Prošlo je nešto manje od tri mjeseca od ispadanja Hrvatske u polufinalu ovogodišnjeg Eurosonga, a predstavnica Albina Grčić sada se na svom Twitter profilu osvrnula na cijelu situaciju.

Reagirala je na prozivke pojedinih komentatora koji su je napali zbog izjava koje je davala u prošlosti.

Nisam se plasirala u finale i život ide dalje – ne volim živjeti na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako raditi na sebi, započela je.

Prokomentirala je i neke svoje pjevačke kolege.

Pjevače kao Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovati kao ljude, dodala je.

Izjavila sam da smatram da je to bio najbolji nastup u zadnjih nekoliko godina koji je Hrvatska poslala – pritom mislim na cjelokupni dojam, dakle nisam rekla da sam ja najbolja pjevačica ikad, ali iza gore navedenog stojim.

Bilo bi suludo da sam išta drugo izjavila s obzirom koliko je profesionalaca angažirano. Pritom, ne umanjujem ničiji trud, rad i angažman, zaključila je.

 

(www.jabuka.tv | Foto: Emica Elvedji/Pixsell)
2 komentara

  • Rasturaš priopćenjima, i to je vrlo lijepa prića koju, kao takvu, mi stranaćki podržavamo u cijelosti, ibtu smo ako trebalo pogurati (naprijed). Ne može se politićki mogućno biti na pola trudan. Ćuće ko ima uši da ćuje, ko cimbal što jeći i zveći.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.