Addiko banka donirala školski namještaj OŠ Ruđera Boškovića iz Gruda

Predstavnici Addiko banke uručili su ravnateljici OŠ Ruđera Boškovića iz Gruda školski namještaj u vrijednosti 14.000 KM. Radi se o donaciji najavljenoj povodom rođendana Addiko banke, u okviru koje su proizvedeni i isporučeni školski ormarići za sve učionice u ovoj školi.

“Podrška djeci u fokusu je naše strategije društveno odgovornog poslovanja, pri čemu su nam škole i druge institucije koje brinu o djeci nezaobilazan partner. Opredjeljenje Addiko banke je realizacija značajnije financijske podrške kojom bi se riješio neki od problema na nivou škole u cjelini. Ovu godinu započinjemo sa donacijom školskih ormarića školi u Grudama, kako bi učenicima olakšali školovanje i omogućili zdraviji tjelesni razvoj”, izjavila je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko banke.

“Ova će nam donacija značajno unaprijediti odvijanje nastavnog procesa, prvenstveno jer će učenike rasteretiti kontinuirnaog nošenja dijela knjiga, školskog pribora i opreme u školu. Ovo je još jedna u nizu mjera kojima pokušavamo olakšati pohađanje škole našim učenicima. Posebno nam je drago da je Addiko banka prepoznala naša zalaganja i financijski ih podržala”, istakla je Lucija Mikulić. ravnateljica OŠ Ruđera Boškovića iz Gruda.

Osim ove donacije, Addiko Bank dd Sarajevo je podržala i obnovu fiskulturne sale u OŠ Mehmed beg Kapetanović Ljubušak iz Sarajeva, čije se otvaranje očekuje uskoro.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.