9 znakova koji vam govore da je totalno lud za vama

Ljubav. O njenoj definiciji se puno raspravljalo, a stvarnost varira, ovisno o tome u kojoj fazi veze se nalazite. Na primjer, ljubav kada koračate ka svom dragom prema oltaru potpuno je drugačija od one kada slavite četrdeset godina braka. Ipak, te ljubavi imaju nešto zajedničko – tada već imate sigurnost u ljubav između vas dvoje.

No, što je na samom početku veze? Početak veze ispunjen je pitanjima i nesigurnostima.  Ono što u početku veze želite znati je da li mu se uopće sviđate i koliko je za njega ozbiljna ova relativno “friška” veza. Sviđam li mu se zaista? I koliko?

To možete saznati iz njegovog ponašanja:

Priča svim prijateljima o vama. Ako prvi puta upoznajete njegove prijatelje, i oni već znaju sve o vama – vaš omiljeni film, kakav sladoled volite, kakvu muziku slušate – jer im je on to ispričao – očito je da mu se sviđate i to jako. (I da su ga njegovi prijatelji već zafrkavali radi toga)

Uživa u svakodnevnim aktivnostima s vama. I zaista mislimo na svakodnevne stvari – odlazak u dućan, obavljanje zadataka, popodnevno drijemanje, pranje automobila… Čestitamo, vi ste najdosadniji par ikad. Šala! Ali kada vidite da se zabavlja čak i u najobičnijim svakodnevnim situacijama – zato jer ih obavljate zajedno – tu definitivno ima međusobnih osjećaja.

On bi radije pričao s vama nego gledao posljednju epizodu serije 24 (ili nečeg sličnog)… barem sad u početku veze. Ako on prestane buljiti u računalo, spusti upravljač od Xbox-a ili prestane čitati novine da bi vas saslušao, nemojte sumnjati u njegove osjećaje. Većina bi žena ubila za takvu pažnju kasnije u vezi. U stvari i vi ćete vjerojatno s vremenom žaliti za ovim vremenima.

Nije mu teško pokazati svoje osjećaje prema vama – riječima ili djelima. Zagrljaji, puse i nježna šaputanja u javnosti, i pogotovo pred njegovim prijateljima i obitelji jasan znak.

Nedostajete mu. Uvijek. On vam redovito šalje poruke i naziva vas, i govori vam da je upravo “mislio na vas” ili vam je samo htio “reći bok”. Čak i redovno “Bok, što ima?” već govori puno.

On uzima zdravo za gotovo vašu zajedničku budućnost. On kaže “mi” umjesto “ja” i priča o budućim planovima kao da se oni podrazumijevaju. “Moj rođendan je bio dosadan ove godine – iduće godine ćemo ga zabavno proslaviti.” ili “Ove godine bismo mogli na Brač u ljeti.” Ako ste čuli nešto slično – ovaj tip definitivno ima dugoročne planove vezane za vas.

Zaista se trudi. On vas iznenadi s vašom omiljenom čokoladom kada to ne očekujete. Natanka bezin u vaš automobil ili isprazni perilicu za suđe – bez ikakvih molbi ili pitanja. To možda nisu grandiozne geste (iako bi definitivno bile za neke žene u braku), i muškarci i žene možda govore različit jezik romantike, ali on se definitivno trudi da vam pokaže koliko mu je stalo do vas.

Govori vam koliko ste mu lijepi. Ako ga uhvatite kako vas kradomice gleda s druge strane prostorije – definitivno mu se sviđate. Jako.

Odabrat će vas prije nego prijatelje. Njegovi prijatelji planiraju ludi subotnji izlazak? Ali vi ste već isplanirali zajedničko gledanje filma – i on odluči radije ostati s vama. Oni planiraju vikend putovanje na more, ali on odluči s vama otići na vjenčanje vaše sestrične? Nema nikakve sumnje –  on je definitivno lud za vama, piše zena.hr

Ako ste u novopečenoj vezi – jeste li već osjetili neke od ovih znakova?  Kako vama vaš dragi pokazuje da je lud za vama?

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.