5 najvatrenijih torza koja će nam nedostajati na Euru

Hrvatska reprezentacija se oprostila od Eura što na žalost brojnih obožavateljica znači da više neće imati priliku uživati u savršeno oblikovanim torzima hrvatskih nogometaša. I dok gledateljice širom svijeta kao najseksi hrvatskog nogometaša ističu Vedrana Ćorluku, najljepše oblikovan torzo, prema izboru portala zadovoljna.hr, ima sljedećih pet vatrenih:

Presudan gol za pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije nad Španjolskom dao je Ivan Perišić, koji je ovaj uspjeh proslavio skidajući majicu.

perisic shirtless

Na nogometnom terenu bez majice se ponekad može vidjeti i kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna koji se također ponosi impresivnim torzom.

srna shirtless

Zadivljujuću tjelesnu snagu posjeduje i 184 centimetara visoki hrvatski branič Domagoj Vida, o kojem pričaju brojne dame nakon nogometnih utakmica.

vida shirtless

Zahvaljujući Instagram profilima hrvatskih nogometaša i njegovih djevojka, neke sportske idole moguće je vidjeti u njihovim najintimnijim trenucima.

Djevojka Matea Kovačića podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu prizor svojeg dragog s ljetovanja na kojem njegove plave oči stvaraju dramatičan kontrast preplanuloj puti i razvijenim mišićima na rukama.

Hi 😍

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Ivan Rakitić je još jedna zvijezda Instagrama koji sa svojim obožavateljima rado dijeli privatne trenutke iz njegovog obiteljskog života.

(jabuka.tv)

Komentiraj: