Pročitajte kako su hrvatski nogometaši zahvalili navijačima

Hrvatska se u subotu oprostila od Europskog prvenstva nakon poraza u 117. minuti s Portugalom. Dramatični rasplet Portugalcima je donio radost, a Hrvatskoj tugu i razočaranje. Suze Luke Modrića obišle su svijet i rekle puno toga. Veznjak Reala bio je neutješan.

Uostalom, kao i mnogi drugi, ako ne i svi. Kapetan Darijo Srna, koji je posebno emotivan bio tijekom Eura jer ga je na samom početku zatekla tragedija, u suzama se oprostio od reprezentacije.

Nakon bolnog poraza većina reprezentativaca nije bila spremna davati izjave, ali su se obratili putem društvenih mreža navijačima.

– Hvala vam Hrvati i Hrvatice…nije važno bilo odbojka, rukomet, košarka, vaterpolo, skijanje,atletika ili nogomet…zapamtite IZNAD SVIH HRVATSKA!! Dragi vole vas svi vaši i oprostite nam za neuspjehe – poručio je Vedran Ćorluka.

– Ponosan što sam dio ove ekipe. Hvala svima na podršci – kratak je bio Ivan Perišić. Pogledajte što su ostali reprezentativci poručili putem društvenih mreža.

Naš san je gotov.. To je teški udarac za nas jer smo zaslužili puno više. Hvala puno svim navijačima na podršci..! – napisao je Ivan Rakitić.

(jutarnji.hr)
 

Komentiraj: