10 tipova muškaraca koje treba izbjegavati

“Ljubav je igra”. Ako ovu igru ne igrate pametno, sigurno ćete izgubiti. Svakako ne želimo da se to dogodi te vam donosimo deset tipova muškaraca koje trebate izgjegavati.

IGRAČ

Ovaj tip voli  se igrati sa ljubavlju. Za njega je sve igra, uključujući i vas. Ako se on cijelo vrijeme igra vašim emocijama, mijenja svoje mišljenje u tren oka i potpuno je nepredvidiv i nepouzdan, vi onda izlazite sa igračem!

EMOTIVNA LUDA

Ako on stalno pravi veliku frku oko svega što vi uradite, uopćte vam ne vjeruje i pribjegava emocionalnim ucjenama kako bi uvijek bilo po njegovome, vi ste onda u vezi sa emotivnom ludom. Takav muškarac zna biti veoma naporan.

SPONZORUŠA

Ovaj tip želi vaš novac. Vaša ljubav mu ništa ne znači. On postavlja pitanja o vašim financijama, očekuje da mu stalno kupujete poklone i da trošite novac na njega. Sve navedeno jasno pokazuje da je on, ništa drugo, do sponzoruša.

LJUBAVNIK

Ovaj muškarac je Casanova. Navikao je da stalno mijenja djevojke i on jednostavno ne može ostati vjeran jednoj osobi, čak i kad to želi. Ako vas muškarac stalno vara, nema sumnje da ste u vezi sa ljubavnikom.

ZLOSTAVLJAČ

Zlostavljanje se ne smije tolerirati, bilo ono psihičko ili fizičko. Vi imate pravo da zahtijevate da vas muškarac poštuje. Ukoliko vas pokuša zlostavljati na bilo koji način – prijavite nasilnika i “bježite” što dalje od njega. Priče tipa: “Bio mu je težak dan na poslu” ili “Ma neće više nikad, obećao mi je” nisu istinite. Kako vas je povrijedio jednom tako će i drugi i treći i stoti put! Ovdje se radi o vašoj sigurnosti. Dakle, što dalje od zlostavljača to bolje!

PLAŠLJIVKO

Ovo je osoba koja izbjegava ideju o ozbiljnoj vezi. On će konstantno govoriti protiv braka i ozbiljnih veza ili će brzo promijeniti temu kada se povede priča o budućnosti.

NARCIS

Ide u kupovinu češće od tebe?  Stalno te gnjavi pitanjima o njegovom izgledu? Svoj odraz gleda i na žlici? Ako je vaš odgovor na ova pitanja potvrdan, postoje velike šanse da ste u vezi sa gospodinom koji je opsjednut svojim izgledom. Ako hodate s njim duže vrijeme, imat ćete osjećaj kao da ste sa jednom od vaših prijateljica.

GOSPODIN PREPAMETNI

Ovaj momak je ništa drugo do hodajuća enciklopedija. Konstantno će pokušavati da vam “spušta” pokazujući kako on zna više od vas. Tretirat će vas kao malo dijete. Je li vam to stvarno potrebno?

PERVERZNJAK

Ovo je muškarac koji ne vidi ništa drugo osim fizičke intimnosti. On će izbjegavati  priče o emocijama i svemu drugom što uz to ide. Tretirat će vas samo kao seks – objekt.

MAMIN SINČIĆ

Ovo je muškarac kome je njegova majka cijeli svijet. Uvijek će konzultirati majku. Za sve! Što dalje, to bolje.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.