U Gardensu večeras nastupa Luka Nižetić, u petak band „Kužiš stari moj“

Nakon prošlotjednih gostovanja grupe Dalmatino te Nene Belana i riječkih Fiumens-a, restaurant&club Gardens Međugorje u sklopu svoje ljetne koncertne sheme ovoga četvrtka i petka poklanja svim svojim gostima još dva koncerta poznatih domaćih izvođača.

Četvrtak 26.7. Luka Nižetić

U četvrtak 26.07.2012. sa svojim bendom gostuje Luka Nižetić, jedan od najpoznatijih hrvatskih pop izvođača koji će osim svojih hitova izvoditi i poznate uspješnice sa hrvatske pop i rock scene.

Petak 27.7. Zagrebački bend „Kužiš stari moj“

I dok o Luki Nižetiću ne treba trošiti puno riječi, u petak 27.07.2012. po prvi put u Hercegovini gostuje zagrebački bend „Kužiš stari moj“. Bend broji devet članova a poznati su po tome što na svakom nastupu koriste više glazbala nego što grupa broji članova. Članovi benda sviraju i u tamburaškom orkestru HRT-a i Ladu. Sviraju pop&rock, domaću i stranu glazbu, a njihove izvedbe su uvijek začinjene veseljem, zabavom i posebnošću.

Ulaz na oba koncerta je besplatan, a za nezaboravnu atmosferu će se pored izvođača pobrinuti ugodan ambijent Gardensa, kao i uvijek ljubazno i uslužno osoblje.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.