ŽZH: Županijsko natjecanje iz matematike za učenike sedmih i osmih razreda

U subotu 21.ožujka 2015.godine u Osnovnoj školi Kočerin održano je matematičko natjecanje za učenike 7. i 8. razreda u Županiji Zapadnohercegovačkoj u organizaciji Udruge matematičara Ruđera Boškovića.

Na natjecanju je sudjelovalo 56 učenika iz 14 osnovnih škola ŽZH. Natjecatelje i njihove mentore pozdravio je domaćin natjecanja ravnatelj Željko Slišković, ispred pokrovitelja natjecanja Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH obratio se Ljubo Tomić, a natjecanje je otvorio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

Pobjednik u kategoriji učenika sedmih razreda je Jelena Čolak iz Prve osnovne škole Široki Brijeg, drugo mjesto osvojio je Filip Zlopaša iz Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, a treće Drina Pandžić iz Osnovne škole Ruđera Boškovića Grude.

U kategoriji učenika osmih razreda pobjednik je Gabrijela Galić iz Osnovne škole Kočerin, drugo mjesto osvojila je Katarina Bošnjak iz Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, a treće Luka Kolar iz Osnovne škole Marka Marulića Ljubuški.

Diplome nagrađenim učenicima uručila je Ana Kordić, savjetnica ministrice obrazovanja.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • bila sam danas na Kočerinu i sve pohvale na organizaciji i dočeku..
    svi učenici su bili zadovoljni, a čestitke pobjednicima jer su oboje iz naše općine .. iz širokog i kočerina poz.

  • Sve pohvale za organizaciju i za cure koje su bile na raspolaganju cijeli dan,na super doceku s osmijesima i na snazi jer ipak su cure,takoder u suradnji s ravnateljem,sve u svemu uzivali smo i nasa djeca su zadovoljna,mislim i od mojih ostalih kolega,odlican docek i cjelodnevni program,bilo nam je uz matematiku i sportskih dogadaja,svi su se zabavili,vjerujem za njih mlade,a i nas starije jedno divno iskustvo.Hvala puno Kocerinu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.