ŽZH: U tri dana deset prometnih nesreća i tri kaznena djela

Na području Zapadnohercegovačke županije za protekla tri dogodilo se nekoliko prometnih nesreća.

U petak se u Grudama oko 13.00 sati, dogodila  prometna nesreća u Ulici Hrvatskih braniteljakojoj su sudjelovala tri vozila, a pričinjena je veća materijalna šteta.

Isti dan oko 16.00 sati se dogodila se prometna nesreća u Širokom Brijegu u Ulici Alojzija Stepinca, u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, a stupanj ozlijeda nije poznat. Pričinjena je veća materijalna šteta.

U subotu oko 18.00 u Ljubuškom na Mostarskim vratima dogodila se prometna nesreća. Pričinjena je veća materijalna šteta.

Isti dan, u Grudama su se dogodile dvije prometne nesreće, jedna s većom i jedna s manjom materijalnom štetom.

U subotu  u Posušju oko 18.00 sati , dogodila se teža prometna nesreća u Ulici Ante Starčevića u kojem je jedna osoba zadobila teže ozlijede. Vozilo je sletjelo s kolnika, a pričinjena je veća materijalna šteta.

Također u Ljubuškom, u mjestu Studenci dogodila se prometna nesreća isti dan s manjom materijalnom štetom u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Još jedna prometna nesreća dogodila se u subotu u Posušju oko 21 sat, na raskrižju Ulice Bana Jelačića i Ulice Mile Bošnjaka. Pričinjena manja materijalna šteta.

O dodatnim dvijema nesrećama koje navodi MUP ŽZH, Civilna zaštita ŽZH nije objavila u svom priopćenju.

Kako dalje navodi Civilna zaštita ŽZH, u petak su oko 17.30 sati, u u Ulici Fra Didaka Buntića, intervenirali  Širobriješki vatrogasci (vozilo i dva pripadnika) na čišćenju ulice od betona koji se izlio iz miksera.

Za vikend U ŽZH  su evidentirana tri kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv imovone KZ F BiH. Policijski službenici poduzimaju operativne mjere i radnje, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)

 1 komentar

  • Gospodo,u MUP _u ko treba riješiti pse lutalice svako malo pas lutalica pod autom,kao da nam rupe ne uništiše auta pa psi lutalice pod auto.A vi naplatiti kaznu vozaču kao da ga vozač htio.Pod hitno sa drugim službama riješite rješivi problem,!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.