ŽZH sudionik manifestacije “Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom”

U srijedu, 18. prosinca 2019. godine, s početkom u 20 sati, Županija Zapadnohercegovačka će biti sudionik poznate manifestacije “Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom”.

Manifestacija je službeno otvorena u subotu, 14. prosinca 2019. godine, a organizatori manifestacije su Grad Imotski, Turistička zajednica Imotski i Pučko otvoreno učilište Imotski.

Posjetitelji mogu uživati u kućicama koje su smještene na glavnom gradskom trgu, te nude izvrsnu ugostiteljsku ponudu uz vrhunski zabavni program.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u srijedu, na “Večeri Županije Zapadnohercegovačke” gdje Vas očekuje bogata tradicionalna gastronomska i sajamska ponuda, a tu večer dodatno će uveseliti sve naše goste poznati sastav Dream Team Babe iz Ljubuškog.

Isto tako, svi naši posjetitelji će imati mogućnost putovanja kroz najatraktivnije outdoor/avanturističke lokacije na atraktivan i moderan način koristeći VR tehnologiju, odnosno virtualne naočale.

Na taj način posjetitelji će imati priliku doživjeti virtualno putovanje kroz neke od najljepših turističkih atrakcija u Županiji Zapadnohercegovačkoj kao što su; Vodopad Kravica u Ljubuškom, Borak u Širokom Brijegu, Park prirode Blidinje u Posušju i Peć Mlini u Grudama, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.