ŽZH: Odgođen upis učenika u prvi razred osnovne škole | Jabuka.tv

ŽZH: Odgođen upis učenika u prvi razred osnovne škole

Zbog provođenja preventivnih zaštitnih aktivnosti od moguće zaraze koronavirusom Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Zapadnohercegovačke donijelo je odluku o odgađanju upisa učenika u prvi razred osnovne škole, koji se u ovom razdoblju obavlja sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju.

Ministarstvo će u dogovoru s gradskim, odnosno općinskim vlastima naknadno dogovoriti upis kad se za to stvore uvjeti i omogući nesmetan pregled sve djece dorasle za upis u prvi razred.

Podsjetimo, prije koji dan je i u Hercegbosanskoj županiji odgođen upis djece u prvi razred osnovne škole.

U HBŽ-u odgođen upis djece u prvi razred

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Budalastine, sve se odgadja i onda klik ” Stručnjaci ” Kazu može i sve po starom u sekundi se vrati kao da nije ni bilo korone, jer pandemija reagira na naredbe križnog stožera, oooo moj glupi zatupljeni narode šta od nas rade!!!!!

    • Glup si sam. Ne reagira na naredbe stozera, nego se prati situacija, i sto je bolja situacija logicno da ce biti lakse mjere, kakav glupan moras biti da to ne shvacas, i jos nazivas druge zatupljenima. Taj famozni krizni stozer apsolutno nista ne radi po tih mjera sto se tice popustanja, dok lijecnici epidemiolozi tako ne kazu.

Komentiraj: