ŽZH: Jučer četiri požara, u Širokom Brijegu opet gorio otpad – Jabuka.tv

ŽZH: Jučer četiri požara, u Širokom Brijegu opet gorio otpad

Četiri požara gorjela su jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj, od čega dva u Grudama te po jedan u Ljubuškom i u Širokom Brijegu.

U petak u vremenu od 11:30 do 13:00 sati, grudski vatrogasci (2 vatrogasca i 1 vozilo) su gasili požar u mjestu Sovići (Grude). Gorila je trava i nisko raslinje.

Druga intervencija bila je u subotu u vremenu od 15:00 do 17:00 sati, grudski vatrogasci (4 vatrogasca i 2 vozila) su gasili požar u grudskom polju (Grude). Gorila je trava i nisko raslinje.

U Ljubuškom su u nedjelju četiri vatrogasca s jednim vozilom gasili požar u mjestu Vašarovići, gdje je na oko 4.000 m² opožarena trava i nisko raslinje. Požar se dogodio u periodu između 16:00 i 17:45 sati.

U Širokom Brijegu gorjelo je u petak u vremenu od 12:00 do 13:00 sati, širokobriješki vatrogasci (2 vatrogasca i 1 vozilo) su gasili požar u mjestu Knešpolje (Široki Brijeg). Gorio je otpad, priopćeno je iz Uprave civilne zaštite ŽZH.

Ovim putem portal Jabuka.tv apelira na čitatelje da se odgovorno ponašaju i ne pale vatru na otvorenim prostorima u vrijeme ljetnih žega i suša.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.