Zvonimir Boban samo šuti i smije se

Cromaris je s agencijom Bruketa&Žinić&Grey lansirao kampanju na talijanskome tržištu. Kao osobu koja povezuje Hrvatsku i Italiju angažirali su legendarnog kapetana Vatrenih Zvonimira Bobana.

Boban je u Italiji poznat po vrhunskoj nogometnoj karijeri, ali u novije vrijeme i po britkome jeziku i oštrim komentarima prema ekipama i igračima koje ne daju dovoljno na terenu, piše Media-marketing.com.

Predstavnik Italije u kampanji je, ni više ni manje nego Giorgio Locatelli, poznati talijanski chef koji je karijeru gradio u Londonu i stekao Michelinovu zvjezdicu. Giorgio je ujedno stalni član žirija talijanskog Masterchefa, uvjerljivo najpopularnijeg kulinarskog TV showa u Italiji te autor i voditelj brojnih putopisno-kulinarskih emisija na britanskom BBC-u. Kad nešto dolazi iz njegove kuhinje, znaš da je dobro.

Televizijski oglas koncipiran je tako da chef Zvonimiru spremi ribu koja je toliko dobra da on na nju nema nikakvih komentara i zapravo šuti kao riba, jer uz Cromaris, svaki komentar je suvišan.

Italija je najveće svjetsko tržište kvalitetne mediteranske ribe pa je razumljivo da Cromaris velik dio svoje razvojne strategije temelji upravo na liderskom pozicioniranju u premium segmentu talijanskog tržišta. Ostvariti kontinuiranu tržišnu komunikaciju na takvome tržištu izuzetno je zahtjevno. Ovom smo kampanjom, u suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey, nedvojbeno napravili ogroman iskorak i postavili temelj daljnjeg razvoja našeg poslovanja. O značaju ove kampanje svjedoči i činjenica da se prema našim saznanjima radi o prvoj kampanji jedne hrvatske tvrtke s nacionalnom pokrivenošću u Italiji, kaže Vedran Dujmović, rukovoditelj marketinga u Cromarisu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.