Zvijezde sapunica: Kako danas izgledaju latino zavodnici koji su užarili TV ekrane?

Pomama za latinoameričkim sapunicama u Hrvatskoj započinje s prikazivanjem legedarne telenovele “Divlja ruža”.

Naravno, usporedo s popularnošću sapunica rasla je i popularnost njihovih glavnih zvijezda. I dok su pripadnici muškog spola potajice bacali oko na ove serije, pripadnice ljepšeg spola bez suzdržavanja su uživale u dramatičnim ljubavnim pričama zgodnih glavnih junaka.

Tako mnogi i danas pamte telenovelu “Acapulco, dušom i tijelom” kojom nas je osvojio Saul Lisazo. Zgodni Argentinac lomio je srca obožavateljica diljem svijeta ulogom Davida Montalva koji se zaljubljuje u fatalnu crnku Lorenu Garciju (Patricia Manterola).

Jedan od najpoznatijih latino zavodnika s malih ekrana definitivno je i Fernando Colunga kojeg hrvatska publika posebno pamti po ulogama u serijama “Esmeralda” i “Otimačica”, prenosi Zadovoljna.hr.

Nezaboravan je i Meksikanac Eduardo Santamarina kojeg smo upoznali u ulozi Jose Andresa iz još jedne legendarne meksičke sapunice – “Marisol”.

Markantni Kubanac Cesar Evora svojevremeno nas je osvajao stasom, ali i svojim dubokim seksipilnim glasom od kojeg i danas mnogim damama klecaju koljena.

“Stočar” je prva brazilska telenovela koja je osvojila Hrvate. Iako je glavnu mušku ulogu u njoj igrao Antonio Fagundes, brojnim ženama za oko je već tada zapeo Fabio Assuncao.

Tom fatalnom Brazilcu glavna konkurencija na malim ekranima po ljepoti je bio njegov sunarodnjak Thiago Lacerda. Predivnog Thiaga zapamtili smo po ulozi romantičnog Mattea Batistele iz serije “Naša zemlja” zaljubljenog u Giulianu Esplendoru (Ana Paula Arosio).

Brazilskog glumca Guya Eckera u Hrvatskoj je proslavila meksička sapunica “Laž“ u kojoj je glumio s Kate del Castillo.

Još jedan “stranac” koji je karijeru gradio u meksičkim sapunicama je i Fernando Carrillo iz Venezuele kojeg najviše pamtimo po ulogama u telenovelama “Rosalinda” i “Maria Isabel”.

Mnogo obožavateljica i danas ima Juan Soler, meksikanac argentinskog podrijetla, zvijezda telenovele “Kad zavolim, vrijeme stane” u kojoj je glumio sa Silviom Navarro.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.