Zrinjskom zbog baklji 4.500 KM kazne

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznilo je HŠK Zrinjski s ukupno 4.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava od navijača tog kluba.

Zrinjski je kažnjen s 2.500 KM za susret 19. kola protiv Sarajeva, te s 2.000 KM za susret sa Širokim Brijegom u okviru 20. kola Premijer lige BiH.

FK Željezničar kažnjen je s 3.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice 19. kola protiv Širokog Brijega i upotrebe pirotehničkih sredstava od navijača, dok je FK Sarajevo kažnjeno s 3.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Čelika i upotrebe pirotehničkih sredstava.

Nogometni klub Čelik kažnjen je s 1.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Travnika i neprimjerenog skandiranja navijača, dok su po 1.000 KM kazne dobili Borac i Velež. Borac je kažnjen zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava, a Velež zbog kršenja Propozicija natjecanja, odnosno neprijavljivanja licenciranog pomoćnog trenera u zapisniku sa utakmice.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

    • shvati majstore – režimski navijači uvijek su u milosti milicije!!! sjeti se delija u zagrebu, sjeti se hordi zla bilo gdje u bih itd. uvijek ih prati njihova politička milicija i uvijek ih čuva, a svaki nered je izdvojeni incident pojedinca na koji ne mogu oni utjecati! REŽIMSKI KLUB!!! policajac je dužan locirati onoga tko je udario redara i odstraniti sa stadiona u pritvor i podnijeti kaznenu prijavu.
      pa domaće navijače su lani prije derbija sa FK REŽIMCEM (ili zrin(j)ski) privodili, nasilu otvorili prostorije kluba navijača i pretresli sve i zaprijetili im telefonski ako bude ikakvih nereda da će najebati…zašto??? čuva se dragan i mostarski HDZ, i njihova mladež i njihova vojska!!!! BRUKA I SRAMOTA!!! izdržali smo sve a i ubuduće ćemo! samo jedna stvar, drago mi je kako su ljudi iz Tomislavgrada, Posušja, Gruda, Imostkog i Livna navijali s nama za Široki….MALENA MJESTA SRCA MOGA!!!

  • Jednostavno je, ove kazne idu eto tek tako za javnost , niti se to plaća niti ista.. Nego eto cisto reda radi da se izdobrovolji publika😃

  • Brato jedi govna…jesmo izgubili smo i sta sad, odobrovoljilo me dns otisao dole pokupio kirije, uzeo placu u JP EpHzHb, sprcio par kurvica mostarskih za sicu i dobar…abti d.r.k,a,j za svinjskog, dok je druga draganceta bit ce tebu vrhu, cim on ode, a oticice cete i Vi sa njim…Bog i Hrvati ..a Vi Yugoslovenska pascadi uzivajtebu ukradenom, ta cigani ste ionako

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.